Vitamíny pre dvojročné deti v jednej fľaštičke
Ahojte, ako skoro každé dieťa aj to moje nema rado lieky.Preto moja otazka znie: Neviete niektorá o vytamínoch, ktoré by boli v jednej flastičke? Napr. Nechcem jej davať C a D vytamín zvlášť.Chcem aby boli spolu napr. V jednných kvapkách.Mala ma 2 roky a chcem do nej dostať aspon nejaké vytamíny.Viem ,že lekár a v lekárni mi daju /nedajú možno more možnosti ale chcem vedieť reálnu skusenosť od vás mamičiek s ktorými ste boli spokojné.Ďakujem vopred za akúkoľvek radu a skúsenosť.
@mamamasama ?? Tvoja chyba
Ja dávam raz za mesiac Arkodefenses pre deti, je od troch rokov, ale ja som dávala od dvoch a stále dávam. Ibaže keď mala dva roky nedávala som každý deň, ale každý druhý. Nám to pomáha
Autorka, bez urážky - vitamíny s tvrdým y po v je hrubá gramatika chyba. Myslím si, že človek mal by byť natoľko náročný na seba, že sa snaží písať gramaticky správne. Je to jeho písomný prejav, hovorí to niečo o tom človeku. Je smutné, že ľuďom dnes na tom nezáleží. Áno, píšeme na mobiloch, v rýchlosti, robíme časté preklepy, neprečítame to po sebe, bohužiaľ vidím hrubé chyby takmer denne aj v internetových správach, kde akože očakávam, že tvorcom článku je žurnalista... Tak čo čakáme od bežných ľudí.
Ale podľa mňa má to výpovednú hodnotu o danom človeku, ako píše - aj gramaticky, aj štylisticky.
Takisto, keď ideš na verejnosť, tak hovorí o tebe, ako si oblečená - teraz nemyslím značku, ale napr či máš očistené topánky alebo je na tom zaschnuté blato z minulej sezóny.... Alebo či si strapatá/očesaná, či máš chrup sanovaný alebo máš samé kazy a vypadnuté predné zuby a vôbec ťa to netankuje....
Potom výpovednú hodnotu má aj náš slovný prejav - predpokladám, že sa snažíš na verejnosti nenadávať, nerozprávať sa s plnými ústami, nemlaskať, atď...
Tak takisto aj písomný prejav odzrkadľuje kúsok z daného človeka - preto by ti malo na tom záležať. Ty si slovo vitamíny napísala minimálne 3x nesprávne, takže preklep to nebude. Samozrejme, prečo sa obúvame do teba, keď chyby robí každý a skoro každý deň tu vidíme témy s gramatickými chybami, a nebola to ani podstata otázky, a akoby to bol najväčší problém na svete, a nech sa každý stará o seba, atď.... No lebo je to oči bijúce, a človeku proste vadí, že ľuďom chýba tá minimálna vzdelanosť, alebo náročnosť na seba, aby písal správne....
Okej chybu si uznala, opravila, budeš už odteraz vedieť ako sa to správne píše, poučila si sa, problém vyriešený.
Ja som sa tu tiež naučila minule, že úprimná sústrasť sa nepraje.... Tiež som to nevedela, tiež ma za to zvozili... Nie som Slovenka a od Slovákov to počujem často takto chybne.... No tak už to viem, a mne na tom záleží, tak som rada, že som sa niečo nové naučila. Aj manžel po mne opravuje sa/si a neurážam sa, som rada, keď ma opraví a snažím sa, aby ma nemusel opravovať.
Jezis zeny, vam tu dobre drbka😂😂😂 vas rano nasral chlap ci co?
Detske vitaminy v cukrikovej forme su zvacsa sladke, neviem ako ste na to , ale moj dvojrocak ich zvladne rozhryzt uplne v pohode. Ked je chory, davam mu D a Ccko od jamiesona, inak nic
Skus imunoglokan. Je tam aj cecko. Moje deti maju rady cukríky, ceckove tablety rady cumlu, becko a decko sa da kupit zvlast v kvapkach
davam imunoglukan skoro celu zimu, v lete nie. k tomu uz len d vitamin a probiotika. ked na nich pride choroba, tak imunoglukan akut na par dni. a to je cele. ovocia a zeleninu maju dost, tiez sa stravujeme velmi rozumne, ale proste skolka a kolektivy su na imunitu zaberak, takze len z toho by zdravi neboli
Multi vitamol odporúčam