icon

Vitamíny pre dvojročné deti

moka066
12. nov 2013

Maminky,ake vitaminy sa vam osvedčili u 2 rocnych deti? Nieco univerzálne..

babaker
12. nov 2013

dostatok cerstveho ovocia a zeleniny. urcte ziadne umelo vyrabane vitaminy. naco ich zbytocne prepchavat ostatnymi latkami obsiahnutymi v tabletkach?

bubelko
12. nov 2013

@moka066 ako pise @babaker co najviac cerstveho ovocia a zeleniny. pokial nevykazuje nejaky priamy nedostatok nejakeho konkretneho vitaminu ci mineralu, tak mi to pride zbytocne vyhadzovanie penazi. 😉

natas4
12. nov 2013

@moka066 moja dnes sprasila kyslu kapustu, nastriekala som jej do ust citronovu stavu, niekolko x denne dostane zeleninu a ovocie

aristka
12. nov 2013

ak má pestrú stravu ,nemáš čo riešiť a univerzálnych typov si tu dostala dosť 😉

broskilinka
13. nov 2013

pestra strava je zaklad.. vela zeleniny a ovocia tiez...ked je maly prechladnuty alebo chory tak mu davam multivitamin a vitamin C pre deti od amway... myslim ze je to dobra firma, vitaminy su kvalitne a mne tiez velmi pomohli... dokonca aj achylovu slachu mi vyliecili 🙂
pokial je dietatko zdrave tak netreba nic davat....

kiwi82
13. nov 2013

@moka066 ahoj, ja dávam C bion multi sirup alebo Pikovit. Ľahko sa povie, že pestrá strava, ovocie, zelenina.... ale keď raz dieťa odmieta a je od prvých príkrmov nejedák tak ako moja tak ťažko do nej tieto zdravé veci dostaneš 😉

moka066
autor
13. nov 2013

@kiwi82 presne ako pises.. Ziadne ovocie ani zeleninku mi nechce.najnovsie ani jogurty a domace vyzivky..tak lekar po včerajšeh poradni mi poradil kupit nejake vitaminy. .

momoka85
25. nov 2013

My používame rybí tuk - namiesto D vitaminu z lekarne! V zimných mesiacoch je hlavne pre deti nevyhnutný tento vitamín! V UK sa vyskytla krivica...v dosledku nedostatku vitaminu D.
Najviac na svete sa nachadza (v prirodzenej forme) v rybom tuku.
Odporúčam http://ostatne.bazos.sk/inzerat/30774582/Moller...