Vodnaté pľuzgiere na rukách 3,5 ročného syna. Poradíte?
ahojte prosim radte....syn 3.5 roka zacal soplikovat, z toho sa mu zapalilo ocko(dali sme nasivin a framykoyn), potom nastupil suchy kasel(antb.,trifed na kasel, pamycon). to bolo do piatku. v sob.vecer sa mu spravili cervene fliaciky na rukach a v pondelok pluzgiere. doktor povedal, ze na lieky to nebude, ze mame pockat do stvrtka, lebo to moze mat z virozy co ma v tele a atb. mu to zastavia. a ked to nezmizne nech prideme. teraz mu to uz aj praska a boli. neviem co mu mam na to dat. teplotu ani moc nemal, len 37.5. neviem ci s nim mam zase zajtra ist alebo cakat. kedysi davno som mala nieco pod.ked som plevala v zahrade ako reakciu na nejaku burinu a preslo to same, tak nechcem zbyytocne stresovat, ale ked pozrem na nete a vidim tie vselijake diagnozy, tak mam aj strach. fakt neviem.
Syn mal po zápale pľúc , z oslabenej imunity takého vodnaté pupáky , čo sa navreli a praskli, tiež som sa zľakla - boli to vírusové bradavice. Ale jemu sa nerobili fľaky, hneď tie pupáky mu naskakovali. Najviac mal na rukách ale mal to aj inde na tele. Dr. nás poslala na kožné, tá potvrdila tie vírusové bradavice, dostali sme na to takú vodičku na potieranie a do týždňa to zmizlo. Aj keď lekárka nám vravela ,že sa to môže ťahať dlho, kým sa toho zbaví. Ale či to bude to isté...nie som lekár

Nema to aj okolo ust a na chodidlach - podosvach? Podobne mal syncek pri chorobe ruky- nohy- usta. Svrbelo ho to, ked sa mu to vytvaralo. Tiez mal horucku cca 2-3 dni.