icon

Doplnky proti stresu pre teenagerov: čo odporúčajú rodičia?

6. sep 2024

Ahojte, mám 16 ročné dieťa a má stresy ako začala škola.

autor
6. sep 2024

Poradíte niečo voľnopredajné z lekárne? Máme čaje, medovku, rozprávame sa ... No stres trvá

autor
6. sep 2024

Ak po mesiaci neprejde tak zájdeme psychologicke samozrejme. Zatiaľ sme sa rozprávali, včera bolo lepšie a dnes ráno zase že nezje celé raňajky že zase stiahnutý žalúdok a hrca v krku.

kacena4
6. sep 2024

viac netreba len sa rozpravat a uistovat ho o bezpeci. nepises preco ma take pocity. ak sa to nezlepsi smer psycholog min. pediater kedze na neho sa caka tyzdne ci mesiace. odporucam obmedzit mobil internet a viac travit cas spolu. drzim palceky

biba_18
6. sep 2024

moje dieťa má add, bral persen dlhé roky keď mal obdobia väčšieho stresu ...

marcellka32
6. sep 2024

Aj moja má 16 tak ich už stresuju s maturitou🤦🏻‍♀️dali sme si dlhý rozhovor (vlastne denne sa rozprávame), ale vyplasena je...ono to prejde, musia zas nabiehať na denný režim učenia, my máme systém, ktorý nám funguje, príde zo školy, má oddych (ide von s kamoškou na hodinku), príde, najesť a učiť, vyhovuje jej učiť sa večer od 19-20...nájdite režim, necpi ju liekmi, môže magnézium

biba_18
6. sep 2024

persen sú bylinky

76california
6. sep 2024

...nech skúsi si ísť zabehať na začiatok aj 15minut stačí, seriózne to píšem, naozaj, nech rozpumpuje srdiečko nejakou anaeróbnou aktivitou, každý deň...po pár dňoch by ste mali cítiť zlepšenie...

stanulienkat
6. sep 2024

Lavekan.

veselo_neveselo
6. sep 2024

Naucit sa vyrovnavat so stresom, a nesiahat hned po "liekoch".

Z coho ma stres? Identifikovat, a naucit sa ako sa s tym vyrovnat...

Na druhu stranu ako podpora, dostatok pohybovej aktivity, aby to zo seba dostala, alebo kreativneho konicka, ktorym by to spracovala. Doporucujem jedno aj druhe, napr plavanie ako sport, a potom spev, alebo malovanie, tanec...