icon

Vpadnuté členky u dvojročného dieťaťa

15. jan 2026

Myslíte že už bude spolupracovať. Ja si myslím že moje dieťa ešte nie a nechcem aby z nás rok vytahovali len peniaze a výsledky žiadny. Tak či radšej nepockat.
Ako to zvládli u vás takéto menšie deti ?

amonet
15. jan 2026

existuju aj hrave cviky ktore dieta zabavia a zaroven posilnia svaly na nohach

anonym_a0f757
15. jan 2026

@anonym_autor ja toto riesim uz 1,5r. Bude mat 3r. Dieta spolupracuje. jedno 30min cvicenie 30eur. Chodime kazdy mesiac. Cvicime aj doma. Ale vysledky ziadne 🤦‍♀️ som z toho zufala.

januska12323
15. jan 2026

Cvičiť musíte hlavne doma, sú na to rôzne hry.

domka222
15. jan 2026

Ak je to moc viditeľné, tak by som to riešila. A pre začiatok určite aspoň obuv s pevnou pätou a doma aj také papuče.

aurora33
15. jan 2026
@anonym_a0f757

@anonym_autor ja toto riesim uz 1,5r. Bude mat 3r. Dieta spolupracuje. jedno 30min cvicenie 30eur. Chodime kazdy mesiac. Cvicime aj doma. Ale vysledky ziadne 🤦‍♀️ som z toho zufala.

@anonym_a0f757 nebude tam viac problémov? Diastaza, hypermobilita?

anonym_0f54db
15. jan 2026

treba íst na fyzio kde posúdia stav, ja som bola teraz so synom , postavila ho na podoskop , syn má aj nohy do x a hypermobilitu takže cvičíme každý deň popripade a insta je profil vnimave nozky

asdfka
Autor odpoveď zmazal
anonym_0b2a43
15. jan 2026

My sme boli u podologa, pomeral, dal speci vlozky presne pre nasu nohu + cvicenie u fyzio. Po pol roku zlepsenie o 80%.

mimaapeto
15. jan 2026
@anonym_0b2a43

My sme boli u podologa, pomeral, dal speci vlozky presne pre nasu nohu + cvicenie u fyzio. Po pol roku zlepsenie o 80%.

@anonym_0b2a43 aké staré dieťa ?

kacena4
15. jan 2026

čím skor tym lepsie a u lekara a zazmluvnenej rehabilitacie od teba nebude nikto extra vytahovat peniaze. my chodime s dcerou roky (ma aj ine pridruzene dg.) a neplatim vsetko ide na poistovnu max speci vlozky ci topanky za doplatok

bolarazjedna
15. jan 2026

My sme boli s 2rocnym s týmto problémom u Fyziomama, povedali, že je ešte vo vývoji, klenba sa bude tvarovať. Ani nám neodporúčali cviky, doporučili však topánky s pevnou pätou a predajne obuvi, kde sa v tom vyznajú a vedia poriadne premerať nozicku a odporučiť obuv, ktorá mu sedí v každom smere. Ďalej odporúčali doma chodiť naboso, lezenie (po rebrinach), dychové nástroje - napr píšťalka, flauta - ze tým posilňuje brušné svalstvo a tým stred tela a to ma vplyv na držanie tela aj nohy.... Celkovo vysvetlili veľa veci a dali len kontrolu podľa potreby. Čiže určite choďte sa dat vyšetriť, podla stavu posúdia, či treba vložky, cviky alebo len upraviť niektoré veci, ako odporučili nám.

xxemma
Autor odpoveď zmazal
xxemma
16. jan 2026

Aj my sme riesili u podologa asi v necelych 2r. Pomohlo.

anonym_0b2a43
16. jan 2026
@mimaapeto

@anonym_0b2a43 aké staré dieťa ?

@mimaapeto vtedy sme mali cca 1,5r

beata_k
16. jan 2026

@anonym_autor Toto sa riesi az v 3 rokoch. V dvoch je to len tahanie penazi.