icon

Vpadnuté členky u dvojročného dieťaťa

Dnes o 09:35

Myslíte že už bude spolupracovať. Ja si myslím že moje dieťa ešte nie a nechcem aby z nás rok vytahovali len peniaze a výsledky žiadny. Tak či radšej nepockat.
Ako to zvládli u vás takéto menšie deti ?

amonet
Dnes o 09:37

existuju aj hrave cviky ktore dieta zabavia a zaroven posilnia svaly na nohach

anonym_a0f757
Dnes o 09:39

@anonym_autor ja toto riesim uz 1,5r. Bude mat 3r. Dieta spolupracuje. jedno 30min cvicenie 30eur. Chodime kazdy mesiac. Cvicime aj doma. Ale vysledky ziadne 🤦‍♀️ som z toho zufala.

januska12323
Dnes o 09:54

Cvičiť musíte hlavne doma, sú na to rôzne hry.

domka222
Dnes o 09:54

Ak je to moc viditeľné, tak by som to riešila. A pre začiatok určite aspoň obuv s pevnou pätou a doma aj také papuče.

aurora33
Dnes o 09:59
@anonym_a0f757

@anonym_autor ja toto riesim uz 1,5r. Bude mat 3r. Dieta spolupracuje. jedno 30min cvicenie 30eur. Chodime kazdy mesiac. Cvicime aj doma. Ale vysledky ziadne 🤦‍♀️ som z toho zufala.

@anonym_a0f757 nebude tam viac problémov? Diastaza, hypermobilita?

anonym_0f54db
Dnes o 10:27

treba íst na fyzio kde posúdia stav, ja som bola teraz so synom , postavila ho na podoskop , syn má aj nohy do x a hypermobilitu takže cvičíme každý deň popripade a insta je profil vnimave nozky

asdfka
Autor odpoveď zmazal
anonym_0b2a43
Dnes o 12:24

My sme boli u podologa, pomeral, dal speci vlozky presne pre nasu nohu + cvicenie u fyzio. Po pol roku zlepsenie o 80%.

mimaapeto
Dnes o 13:17
@anonym_0b2a43

My sme boli u podologa, pomeral, dal speci vlozky presne pre nasu nohu + cvicenie u fyzio. Po pol roku zlepsenie o 80%.

@anonym_0b2a43 aké staré dieťa ?