Vracanie detí pri užívaní Sumamedu
Ahojte, syn uziva aktualne na chorobu tieto atb v sirupovej forme. Mal ich uz aj pred tym, davnejsie, nemal s nimi problem. Avsak tentokrat akosi od zaciatku uzivania hovori ze mu je trochu zle a dnes sa raz povracal. Avsak muz mu onylom dal kakao, citala som, ze Sumamed sa nekombinuje s mliekom. Ma ich uzivat este tri dni. Tak terat neviem ako, ake mate skusenosti? Ďakujem
@dadka1997 vsak prave rozmyslam nad tym, ci to moze byt tym, lebo pred nedavnom ked ich uzival, tak nemal takyto problém
Neviem, kde si to citala, ale Sumamed sa pokojne moze aj s mliekom (nie zapijat, ale nemusi sa vynechavat ani dodrziavat odstup). A aj keby sa nemohol, tak nie kvoli zvracaniu ci zatazeniu zaludka, ale kvoli vapniku, ktory sposobuje horsie vstrebavanie niektorych atb - nie sumamedu. Vtedy sa odporuca aspon 2h odstup od atb, tiez nie striktne vynechanie mlieka.
Zvracanie mohlo byt sposobene tym, ze uzil sirup nalacno, alebo celkovo chorobou. Normalne pokracujte, mozno sa to ani nebude opakovat a nezabudni na probiotika.
No sak uz nech ich tie 3 dni doberie, ak by sa mu to znovu zopakovalo, tak ich výsaď a zavolaj dr
@anavixy uz sa to prave neopakovalo, tak mozno fakt nahoda …. No uvidime dnes po uziti
@dadka1997 presne som si vravela, ze tie tri dni uz skusim, zatial sa neopakovalo, tak uvidim dnes

No tak to mohlo sposobiť to mliečko teda kakao, nie nadarmo tam je napísané vyhýbať sa mliečným výrobkom