Vracanie pri vykonávaní malej i veľkej potreby
Ahojte mamicky, nemala ste niektora skusenost s tym, ze vam dieta napina na zvracanie pri cikani a kakani? Nas 2.5 rocny syn uz 2 mesiace ma s tymto problem. Hned ako zaciti moc, je jedno ci, hned chce zvracat, pritom predtym uplne v pohode. Vdaka za rady
@diamond007 ahoj vdaka za radu, on prave aj pri odploenkovani nechcel ist na nocnik, ale skor iba na zachod. Napina ho este pocas toho ako cika a kaka, uz len ked to zaciti, to iste aj ked len citi mokru plienku od braceka. Pritom este pred casom s tymto vobec nemal problem. Tak nevie. kde je pricina...Tak neviem, tiez to snad same odznie.
@lenkacee určite, môže byť náchylnejší na tie pachy keď už si to tak plne uvedomuje. S tým nič nespravís, jedine dať na wc prípadne splachuj už jak cika nech ma pocit že už to tam ani nemôže citit
No fakt ma nic ine nenapada..len nejaka vona do wc a nieco k nosu prilpzit..a hlavne..nerobit z toho vedu a vysvetlovat,ze je to normalne.. nech sa mozno zarozprava s tebou alebo mysli na nieco ine..

@lenkacee kamoska toto malá so synom, pomohlo jedine používať toaletu a rýchlo splachovače, nie nocniku a pod. Prípadne im pomohlo aj chodiť cikať a kakať do trávy. Odznelo to samé okolo 3r