Všetci sme chorí. Ako uchrániť dieťa?
Ahojte mala by som otázku či mi niekto neviem poradiť doma sme všetci prechladnutý a chcela by som vedieť či sa dá nejak ochrániť 11mesacneho drobca pred tým
nejdezte tou istou lyzickou ani mu nedavajte pit z vasho pohara
@kristina1001 nosiť rúška. Robievala som to vždy keď som mala nejakú chorobu.
@solange7 presne tak isto aj u nás. Vždy keď bol niekto chorí, ten sa izoloval a mimo svojej izby nosil rúško. A fungovalo to. Izolovať sa nemôžete ale rúško si môžete dať.
@kristina1001 nosiť rúško. My sme to tiež takto robili 🙂
@kristina1001 Okolo neho stále behajte v rúškach a veľa vetrať, aj v noci pravidelne vetrajte izbu, kde spíte.
@kristina1001 moja mama používala v takýchto prípadoch rúško (30 rokov dozadu - dávno pred kovid dobou), vetrať, dbať na zvýšenú hygienu a dieťa netúliť...
@kristina1001 A stále dokola si umývajte ruky poriadne. Uteráky na ruky, kuchynské utierky plátenné, meňte denne.
Rusko. Vzdy sme tak robili,aj pred koronou. Zvysena hygiena,vitaminy,vetrat. Casto nepomoze nic a nakazia sa vsetci.
@kristina1001 rusko som používala dávno pred koronou keď som bola chorá
@kristina1001 nam rusko nepomohlo. Nakazili sme sa vzdy vsetci :(
@stanulienkat a aké vitamíny môžem dať takému malému babu prepáč za takú otázku ale je to moje prvé dieťa a ešte sme takúto vec neriešili rúško nosíme aj vetrame
@kristina1001 ani nie dietatu, ako vy sa dopujte vitaminmi. Dietatu mozes dat probiotika Biogaia na posilnenie imunity.
@stanulienkat áno to dávam malej aj vitamín D

@kristina1001 vit.D, zdrava strava, prip.este imunoglukan. Inak.. nasi nikdy ako malicke deti nic od nas neschytali.
A P.S. mnozne cislo je s makkym "i" - vsetci sme chori.