icon

Vši u dieťaťa

levandulova111
27. apr 2022

Ahojte. Už neviem čo robiť. Šampóny, spreje, nepomáhajú, si to zabije, ale hnidy zostávajú. Volala som aj s doktorkou, povedala, že žiadny zázrak moju dcéru nezbaví hnid, že to musím vlások po vlásku hnidy prstami dať dole a medzi nechtami puknút... Mne už prsty idú odpadnúť, malá už je tiež zúfalá, stále ju svrbí hlava a ja už netuším, ako jej pomôcť. Nemáte nejaký recept na nejaký zábal, alebo nejaký ozaj efektný šampón? Viem, že keď ani lekárka nevedela poradiť, ťažko niečo nájdem, ale skúšam šťastie aj tu 🙏 ďakujem

Strana
z2
jani321
28. apr 2022

@levandulova111 my sme potom mali iný paranit. Bolo písané nechať pôsobiť 8 hodín, najlepšie cez noc. Potom umyť a vycesat. U nás zabral na prvý krát. Neviem, či to nebol tento. Nie som si istá. Bolo to už pár rokov dozadu.

levandulova111
autor
28. apr 2022

@jaroe aký olej si použila? A zábal trval ako dlho?

levandulova111
autor
28. apr 2022

@jani321 ja mám paranit z DM, tam bol v balení šampón + hrebeň... Skúsim pogoogliť tento, ďakujem 🙏

meluzinaaa
13. aug 2022

@levandulova111 silný orešak na suché vlasy,precesat necháte uschnúť,zas vycesat, octom premyt,vyfenovat, podľa potreby zopakovať.alebo solutio kastelany na 2 hodiny zabaliť a o týždeň zopakovať. Prezehlit.

derdia
13. aug 2022

@levandulova111 hedrin je skvely

levandulova111
autor
15. aug 2022

@meluzinaaa
@derdia
Vďaka baby 😊 ale už sme poriešili, zostali sme pri Paranite z DM, ale kúpila som elektrický odvšivovač a ten je ozaj top, na prvýkrát nás toho zbavil a od vtedy ma dcéra pokoj 🙏❤️

Strana
z2