icon

Výber nosných mandlí v Topoľčanoch

vcielka15
11. máj 2016

Ahoj ideme s dcerkou 6roc. na vyber nosnych mandli do Topolcian aki to tam funguje? Budeme v celkovej narkoze a operovat nas bude Dr. Hacko. Dakujem za odpovede

majaon
22. mar 2018

Ahoj,je to síce dávno čo ste asi boli na výber mandlí,no chcela by som sa spýtať,ako to tam v TO všetko prebieha,keďže nás to čaká,môjmu 4-ročnému synovi majú tiež vyberať nosnú mandlu v apríli,môžeš mi prosím napísať podrobnosti? Ďakujem
Maja

vcielka15
autor
3. apr 2018

@majaon ahoj, no my sme prišli ráno na príjem nalačno na izbe nás bolo asi 7 a postupne išli deti, sestrička im dala oblbovak my sme išli okolo 12 a o pol jednej už mala po všetko a išli sme na izbu. Okolo 3 nás prepúšťali už domov.

majaon
3. apr 2018

@vcielka15 ďakujem za odpoveď a keď to tak porovnáš pred a po,je dcérka menej často chorá?

vcielka15
autor
3. apr 2018

@majaon no vieš čo takto býva nemej chorá ale máva stále zaochaty nos my sme boli pred cca dvomi rokmi a dr. nám povedala že ich ma znovu narastene. Ale už ich jej nedám vybrat

majaon
4. apr 2018

@vcielka15 ahoj,dakujem ti za info,mne ako 4-rocnej tiez vyberali nosne mandle a to veru neuspavali,mam take utrzky v pamati ako ma jeden doktor drzal na kolenach,druhy mi to nejako tusim vyrezaval a potom mi isla krv z ust aj z nosa,no hroza...ale nenarastli mi,tak budem dufat,ze ani malemu uz nebudu robit problemy a bude menej casto chory...tak sa drzte aj s dcerkou,pekny den 🙂