Ako deti zvládajú výber nosných mandlí?

cehavuk
11. mar 2025

Dobrý deň, ako vaše dieťatko zvládlo výber nosných mandlí? Myslím cca 5 ročne. Musí vedieť riadne smrkat? Syn je chorý každý mesiac, lekár povedal, že vyberať môžu aj keď bude opäť chorý, aj keď bude mať nádchu. Narkoza prebehla v poriadku? Ďakujem

zuzkaa1991
11. mar 2025

@cehavuk zdravy musi byt ved to je narkóza 🤦‍♀️🤦‍♀️
Nam veľmi pomohlo tiež som sa bala isli sme ked mala 5.5r v pohode porozprávali sme sa mesiac som pripravovala ale preto som dala cez leto ked nebola v kolektíve aby bola zdrava....

paulinkaa2
11. mar 2025

@cehavuk musí byť zdraví. Aj keď tolerujú miernu nadchu. Ale to zhodnotí dr.
Ja som moju nechala 2t doma pred zákrokom. A to bol november. Narkózu zvládla na vybornu. Síce oťapena celý deň ale super. Smrkala len jemne

lucka2303
11. mar 2025

@cehavuk môjmu 5ročnému synovi vyberali nosné mandle koncom januára, zvládol to výborne. Bolo nám povedané, že mesiac pred zákrokom nesmie byť chorý (antibiotiká brať), mierna nádcha nevadí. Takže ja som ho celý január nedávala do škôlky, aby neochorel. Narkóza bola v pohode, po zákroku si také dve hodinky pospal a poobede už vystrájal a hral sa, ako keby ani na žiadnom zákroku nebol. Pár dní ho bolel trošku krk pri záklone a prvé dni mu stekali hlieny, ale nemal žiadne komplikácie ani teploty.