Vyberanie znamienka u detí
Ahojte vyzerá to tak že pravdepodobne nás tento zákrok neminie.. malý má teraz 4,5 roka zaujímalo by ma či je tu niekto kto to absolvoval v podobnom veku. ak áno či dieťatko uspali alebo len umŕtvili miesto vybratia, ďakujem pekne
@ankalv1 dolezite je kde sa znamienko nachadza a ci to robia v nemocnici,alebo ambulantne.ja som bola vyberat znamienka na tele asi 5x ambulantne a vzdy to bolo len lokalne umrtvenie.mojmu starsiemu synovy v 12 tich rokoch vyberali na nohe a tiez lokalka.ale u dospelych a vecsich detoch to je ine.myslim,ze male deti automaticky uspia.
@petkovamama mne tiež vždy len umŕtvili ale neviem si predstaviť aká trauma by to preňho bola.. má ho na zadku, ideme do jednodňovej súkromky- Mediklinik. tam sme sa ešte neboli informovať len naša kožná kožná povedala že teda pôjde to von ďakujem za rady 🙂
podla veku dietata, a toho kde to ma. niektore veci sa robia aj bez umrtvenia, niektore len lokalne . celkovu narkozu davaju len ak treba viac sit a dieta je male
@ankalv1 Neboj,deticky zvladaju tieto veci nad ocakavania dobre.niekedy stoho mame vacsiu traumu my ako oni.drzim palecky nech vsetko dobre dopadne.
chcela by som sa opytat ako to dopadlo z tym znamienkom.mame tiez podobny problem.

@ankalv1 ahoj.tak moj pripad to konkretne nieje,ale mam krsna ktore podstupilo tento zakrok 15.januara tohto roku v bratislave.znamienko mal na tvaricke pri pravom usku a velke bolo asi 5 cm.ma sice uz 6.rokov,ale stale maly.robili mu to v plnej narkoze a zakrok trval cca 20minut.ostala sice jezva,ale u deti sa to strati.ak nie tak ma narok na plastiku v neskorsom veku,ak by mali zaujem.pristup lekarov 100% ,maleho dali do super pohody,vobec sa nebal.