icon

Vyberanie znamienka u detí

ankalv1
24. feb 2013

Ahojte vyzerá to tak že pravdepodobne nás tento zákrok neminie.. malý má teraz 4,5 roka zaujímalo by ma či je tu niekto kto to absolvoval v podobnom veku. ak áno či dieťatko uspali alebo len umŕtvili miesto vybratia, ďakujem pekne

petkovamama
24. feb 2013

@ankalv1 ahoj.tak moj pripad to konkretne nieje,ale mam krsna ktore podstupilo tento zakrok 15.januara tohto roku v bratislave.znamienko mal na tvaricke pri pravom usku a velke bolo asi 5 cm.ma sice uz 6.rokov,ale stale maly.robili mu to v plnej narkoze a zakrok trval cca 20minut.ostala sice jezva,ale u deti sa to strati.ak nie tak ma narok na plastiku v neskorsom veku,ak by mali zaujem.pristup lekarov 100% ,maleho dali do super pohody,vobec sa nebal.

ankalv1
autor
24. feb 2013

@petkovamama ďakujem asi by som aj ja teda radšej volila pod narkózou

petkovamama
24. feb 2013

@ankalv1 dolezite je kde sa znamienko nachadza a ci to robia v nemocnici,alebo ambulantne.ja som bola vyberat znamienka na tele asi 5x ambulantne a vzdy to bolo len lokalne umrtvenie.mojmu starsiemu synovy v 12 tich rokoch vyberali na nohe a tiez lokalka.ale u dospelych a vecsich detoch to je ine.myslim,ze male deti automaticky uspia.

ankalv1
autor
24. feb 2013

@petkovamama mne tiež vždy len umŕtvili ale neviem si predstaviť aká trauma by to preňho bola.. má ho na zadku, ideme do jednodňovej súkromky- Mediklinik. tam sme sa ešte neboli informovať len naša kožná kožná povedala že teda pôjde to von ďakujem za rady 🙂

xlucia
24. feb 2013

podla veku dietata, a toho kde to ma. niektore veci sa robia aj bez umrtvenia, niektore len lokalne . celkovu narkozu davaju len ak treba viac sit a dieta je male

petkovamama
25. feb 2013

@ankalv1 Neboj,deticky zvladaju tieto veci nad ocakavania dobre.niekedy stoho mame vacsiu traumu my ako oni.drzim palecky nech vsetko dobre dopadne.

ela120
8. sep 2013

chcela by som sa opytat ako to dopadlo z tym znamienkom.mame tiez podobny problem.