icon

Vybrať mandle u dieťaťa pre lepšie zdravie?

bellaa3007
19. mar 2024

Ahojte, zaujíma ma prosím reálna skúsenosť s výberom nosnej mandle a ci to malo efekt na zníženie chorobnosti.
Chrápanie, dychanie ustami, usi nie, len ma zaujíma zníženie chorobnosti po vybrati.
Čítam veľa, ze potom bolia uška, anginy tak mam obavu, kedze majú "obrannú funkciu" 😶
Dakujem 💓

Strana
z2
elbejo
21. mar 2024

@bellaa3007 veľmi pomohlo a mrzí ma, že sme to neurobili skôr. Má aj ventilacne trubičky v ušiach. Veľmi sa nám skvalitnil život.

brunetkas
21. mar 2024

@bellaa3007 pomohlo ze sa mu lepsie fuka nos lepsie v noci spi a nepomohlo od vybratua mandli co bolo 18.1.24 bol v skolke 5 dni od ked sme vybrali mandle ma s kazdym soplom aj hnisave oci momentalne doma na antibiotikach za tri posledne tri tyzdne trikrat zapal spojiviek riesime uz imunologiu:(

ailiba
21. mar 2024

@bellaa3007 predavaju aj take injekcie so silikonovym koncom pre babatko...to by mozno dala. Je to lacne. Najma, ked je alergicka, je to super. Syn 1,5r a 4 roky to davaju, samozrejme na zaciatku to vadi kazdemu, ale je to velmi dobra vec. No je to samozrejme na tebe.

oblecenieavecicky
21. mar 2024

Nás do toho tlačili, lebo syn bol cez zimu viackrát po sebe chorý. Potom som zistila, že to odporúčajú ako na bežiacom páse a to mi syna ledva vyšetrili. Nervózna lekárka, hučala po ňom, plakal, ale papiere rovno vystavila. Nedala som mu to, že ešte počkáme, prešlo 7 rokov a syn vôbec nebýva chorý... Takže som rada, že som sa nedala zblbnúť. V našom okolí to vyberajú tuším pomaly každému, je to dobrý biznis.

ankare
21. mar 2024

@bellaa3007 môjmu zmensovali nosovú mandlu,pomohlo mu to.

bellaa3007
autor
21. mar 2024

@brunetkas oh to ma veľmi mrzí 😪 není v skolke niečo kde majú problém s očkami? To často taka pliaga býva v skolke

brunetkas
21. mar 2024

@bellaa3007 neviem jeho kamarati s krotymi sa stretavame aj mimo skolky a su jeho spoluziaci su ok len on to schytava ako som napisala za poslende tri tyzdne 3xsopel a ta kazdym aj oci tak neviem zvazujem ze sa na imuno opytam aj na kupele lebo vazne je to masaker keby som nebola doma ze chodim do prace tak ma stopro vyhodia🙁

Strana
z2