icon

Výlet s cudzími ľudmi

5. júl 2023

Ahojte, som single mám 26 rokov a samozrejme ako skoro každý mladý v mojom veku nemám už veľa ľudí na trávenie voľného času, dovolenky výlety atď. Dnes sa mi ozval jeden chlap (seriozny) či by som nešla s nimi a jeho kamošmi a kamoškami na Balaton na 3dni. Autami kempovať. Ísť alebo nie? Ako by ste sa rozhodli?
Hrozí že inak budem celé leto doma alebo v práci a som fakt spoločenský človek a sama ísť na dovolenku by som asi nezvládla. Ide len o 3 dni. Kamoška mi hovorí že som hlupa. Čo robiť? Je to zaroven aj priležitosť niekoho noveho spoznat a trochu sa zabaviť.

Strana
z3
raffaella
5. júl 2023

ja neviem ci to je naozaj realny dotaz toto, ale aj moja 13rocna dcera by vedela, ze to je ciste zahravanie sa s ohnom a ani by ju len nenapadlo vobec o tom uvazovat. A tu sa zena, VS vzdelana (ako sme sa dozvedeli) pyta a zvazuje ist...ja neverim normalne...

raffaella
5. júl 2023

A uz len dodam, tu sa pred tyzdnom stala brutalna vrazda nevinnej zeny, matky, manzelky, sestry, dcery kvoli 1 psychopatovi. Ty zvazujes ist s neznamymi ludmi, lebo ved IG profil je doveryhodny a sikovny psychos si spravi taky profil lavou zadnou, kempovat - kde sa ani nezamknes do izby a nezavolas pomoc ked sa typci rozhodnu na tebe "trochu zabavit".
Dzizs krajst, normalne neverim...

sandrasstini
5. júl 2023

Akoze seriozny muz, ktory ti napisal cez internet a nepoznas ho osobne, ale je teda “seriozny” a ma vela sledovatelov. Dobre som to prosim pochopila? 😁

rooberta
5. júl 2023

Fuuuha no ja som už videla a počula príliš veľa true crime na to, aby som na taketo nieco kývla. Len aby sa nakoniec nezjavil iba sám, bez partie. No neviem dobre si to premysli, naozaj si radšej vyhľadaj tu skupinu žien na Facebooku, ktorú ti tu radili. Inak obdivujem, ja ako úplný introvert mám už len pri predstave, že by som sa ocitla v skupine cudzích ľudí a musela by som sa s nimi dokonca aj rozprávať panicky záchvat 😅

eeffka
5. júl 2023

@rooberta vies co poznavacky su uplne super, bola som v petrohrade pred 5r hnali nas 5dni ako stepne kozy, tam nemas cas byt dumat nad nejakymi vaznymi rozhovormi, az po 16.00 ked skonci program a mozes si robit co chces.

tykat
5. júl 2023

@beata_k "A kvoli comu zhanaju dalsich? 7 ludi je dost."
Podla mna nezhanaju ludi ale baby.

@autorka ak chces poznat novych ludi tak zober vlastne auto a kamosku a chodte, nezavazne mu povedz ze sa tam mozno uvidite, ze tam ides s kamoskou tak sa zastavite na pokec. A uvidis ak vam sadnu tak ok, ak nie tak nie.

kulumulu123
5. júl 2023

Ak hobpoznas a si s tym v pohode isla by som ak je to niekto koho ani poroadne nepoznas iba akysi tyoek z pokecu alebo pod urcite by som nesla...
Inak dovolenky na ktorych som bola sama boli tie naj v zivote robis si co chces ides kam chces a kedy chces nikomu sa nemusis prisposonovat v nicom... Ja som takto precestovala kus sveta aziu, usa, europu... A to som introvert ale vzdy som sa mala s kym porozpravat hlavne miesty ludia boli super 👍

Strana
z3