icon

Vypadávanie vlasov u deti

nika19918
20. apr 2015

Ake pripravky su vhodne pre deti? Ktore pouzivali vase deti?

Strana
z2
bonaqa2013
20. apr 2015

dcére slabo rástli vlasy, kožná lekárka nám dala na predpis vodičku na potieranie hlavy. V súčasnosti má vlasy po plecia. aj keď podĺa mňa by mohli byť troška hustejšie.....
Takže asi budete musieť ísť k lekárke....

nika19918
autor
20. apr 2015

Momentalne sme mimo sk. Padaju jej s korienkami. Tunajsi gp. - dr. To neriesi.

mawka
20. apr 2015

@nika19918 sak vlasy padaju s korienkami obvykle, nie? ved to je fyziologicke, ze vypadavaju ludom vlasy. pokial to nie su velke chumace vlasov, tak je to normalne, nie? mojej malej tiez padaju vlasky. gumicky, sponky, cesanie, to preto. nemam pocit, ze by mala zdravotny problem. mne padaju na jar a na jesen neskutocne a potom to zase prejde.

nika19918
autor
20. apr 2015

No dcera ma dost jemne vlasy, nakolko jej vidiet uz cesticky bez toho ze jej ich zacesem, mam obavy. Padaju jej dlhodobo.

mawka
20. apr 2015

@nika19918 tak potom k lekarovi. dietatu davat na hlavu nejake preparaty co su pre dospelych by som sa asi bala. alebo sa spytaj v lekarni, poradia ti.

dankaa78
20. apr 2015

@nika19918 a dcerka nie je nachladena?s hlasivkami nema problemy?Ako dieta mi vypadavali vlasy...

mamulienka30
20. apr 2015

@nika19918 asi smer endokrinolog, ked budete na slovensku si zaplat odber a sono stitnej zlazy. Ak ste v UK, tak moc tam neporiesis v realistickom casovom horizonte...

nika19918
autor
20. apr 2015

Ano sme v irsku. Momentalne chora nieje. Ziadala som tu o radu na pripravky pre deti, ktore vam boli doporucenee!! Ziadna hala bala, ze otvorim online lekaren a bezhlavo objednam. Kym sa dostavime na vysetrenia na sk, chcela som to zatial docasne riesit.

mamulienka30
20. apr 2015

@nika19918 toto je problem zvnutra, to nevyriesis zvonka, inak by po svete nebehali tisice plesatych ludi :( Jasne mozes skusit kofeinovy ci olejovy zabal na vlasky, ale to ich len posilni a vyzivi, na stimulaciu rastu vlasovych korienkov to ma takmer nulovy vplyv.

enka81
20. apr 2015

neviem ako vela vypadavaju, ale skusila by som dodat vitaminy, napr. zinok,

pirir
20. apr 2015

@nika19918 Koľko roko vmá dcéra? Kojíš ju alebo čo je. Mla nejaké lekárske zákroky a berie nejaké lieky?... Nemáme vešteckú guľu, skús nám povedať aspoň toľko čo doktorke.

nika19918
autor
20. apr 2015

@mamulienka30 mne samej vypadavaju. Mam v tele zapal. Chronicku chorobu takze sama s tym bojujem. Ale dcerky mi je luto. Ze tak male dieta ma uz s tym problem.

nika19918
autor
20. apr 2015

@enka81 ano. Ten mi doporucila prakticka dr na sk po telefone.

nika19918
autor
20. apr 2015

@pirir ma 4roky. A bez beznych chorob bola zdrava. Mozno najdem gulu na ebay..

mamulienka30
20. apr 2015

@nika19918 no niektore choroby su dedicne, cim skor sa vam podari dostat na poriadne krvne odbery, tym lepsie.Bez toho sa nepohnete a aj ti tu tazko niekto adekvatne poradi. Vsetko je to len strielanie do tmy, pricin moze byt vela.

enka81
20. apr 2015

@nika19918 tak nevahaj a kup jej nieco, zinok skutocne pomaha, mam odskusane na mne

bubelko
20. apr 2015

@nika19918 skusila by som ju na zaciatok aj ostrihat, aby dlzka vlasov neoslabovala korienky.

nika19918
autor
20. apr 2015

@enka81 Ano uz som si dala zakupit.
@bubelko dala som ju aj ostrihat.

lalanikapalo
17. jún 2019

Dobrý večer prajem chcela by som sa opýtať či aj u vašich detí ste si všimli že na vankúši ostáva pár vlasov alebo keď prejdete cez hlavu dieťaťa a ostane vám v ruke vlas . všimla som si pred pár dňami na 2 ročnom synovi že na vankúši mu ostáva pár vlasov a keď som sa snažila zistiť či mu padajú a prechádzala som rukov po hlave tak mi pár vlasov v ruke ostalo nie veľa nemá žiadne diery na hlave že by mu vlasy chýbali ďakujem za odpoveď

soviatko
17. jún 2019

Keď sa ti podarí dostať na SVK určite nechaj porobiť dcérke krvné testy. Hlavne či nie je chudokrvná a či jej nechýba napr. D vitamín. Ak som dobre čítala, ste v Írsku. Slniečko tam bude asi slabšie ako u nás. Z takých babských receptov na vypadávajúce vlásky žihľavový šampón/vodičku, ale to neviem či tam kúpiš. A možno keby si malej pri umývaní hlávky skúsila jemnú masáž, ktorá prekrvuje pokožku hlavy a stimuluje korienky. Ako písali žienky vyššie, skús doplniť Zinok. Ja fungujem na prípravku Zinavit s vitamínom C, jedna cmúľacia tableta ráno. Podporuje imunitný systém a zároveň prispieva aj k udržaniu zdravých vlasov, nechtov a pokožky. Je vhodný od troch rokov.

dolynkag
8. jún 2021

@lalanikapalo chcem sa opýtať, či ste na niečo prišli, prípadne či to prešlo samé..... mám podobný problém s dcérou, bude mať 2 roky, sledujem, že jej padajú teraz na jar viac, ideme k lekárovi, ale hľadám možné dôvody, ako pomôcť...vdaka

dolynkag
8. jún 2021

@nika19918 a u vás sa to podarilo ako vyriešiť? viete kde bol problém?

nika19918
autor
10. jún 2021

@dolynkag nijako. Nic nepomohlo a padaju jej dalej :( ma ich dlhsie ale riedke

dolynkag
10. jún 2021

@nika19918 no fakt rovnako ? Naša má vlásky strašne jemné a riedke a teraz keď jej vypadávajú ich má úplne strašne málo tak si neviem predstaviť že budú takto padať stále

lienk12
14. jún 2021

@dolynkag ahoj dcera ma tiez dva roky a zacali jej padat vlasy ako ate to riešili? Dakujem

dolynkag
14. jún 2021

@lienk12 zatiaľ iba sme boli na krv, všetko je ok ešte na celiakiu čakám výsledok , ako dlho Vám padajú? Nám asi dva mesiace

lienk12
15. jún 2021

@dolynkag iba par tyzdnov, ideme zajtra tiez na krv. Nemoze to byt mikoza na hlavicke?

dolynkag
15. jún 2021

@lienk12 no kožná malú ani nevidela...nechápem, boli sme tam, malá plakala, tak ju manžel zobral a ona nič.... povedala iba, že je to problém vnútorný a to bolo všetko

lienk12
21. jún 2021

@dolynkag my ideme zajtra ku koznej lebo vysledky krvy su dobre. Uz vyzera ako keby mala plesinku :(vy ako postupujete?

lienk12
21. jún 2021

@dolynkag na celiakiu vam kde robili testy?

Strana
z2