Výrastok na pere

zuzik
20. aug 2016

Ahojte,dcera ma par tyzdnov na spodnej pere biely stopkaty vyrastok. Zda sa mi,ze sa zvacsuje. Dnes som si vsimla,ze sa jej urobila aj na hornej pere biela bodka. K lekarke sme sa zatial nedostali. Tento tyzden ide do dalsieho tabora,takze k lekarke pojdeme az buduci tyzden. Neviete co to moze byt,mate s tym niekto skusenost? Nemoze to mat nieco s tym,ze ma na 2 prstoch ruk bradavice?

sardinka335
20. aug 2016

Žeby tzv. moluska? Pozri na nete...kedze prišeš aj o bradaviciach ....ono sa to šíri tieto potvory. My sme svojho času na koznom boli pečený, varený čo sme to riešili. Treba ist ku kožnej. Tieto veci su aj infekčne, tak nech nikto po nej nepije, neje. Aj tie bradavice treba dusikom vypalit alebo vam na to da duo film lebo to len roznašate inym alebo aj doma medzi sebou.... 🙂 sak ako v dobrom to myslim.

zuzik
autor
20. aug 2016

Ahojky,dakujem za odpoved. Na tie bradavice jej davam na noc citron koru namocenu 24 hod v octe. Tak jej vzdy scernaju a odpadnu. Mali sme aj vodicku z lekarne aj dusik,nic nepomohlo tak super ako citron s octom.

sardinka335
20. aug 2016

Tie molusky su viac menej tiez niečo ako bradavice...tak to skus tym potrieť, na tu vatovu tyčinku do uší daj ten citron s octom a uvidiš čo to spravi, uškodit to nemoze. Resp. to tým potieraj.

mawka
20. aug 2016

@sardinka335 duo film je aj na tvar? lebo ja som na tvar nenasla este ziadny pripravok. vsade uvadzaju, ze na tvar nepouzivat.

sardinka335
20. aug 2016

@mawka nie duo film ale som myslela tu ,,gebuzinu,, (pardon za vyraz) čo jej dava na bradavice - citron s octom. Ved nech vatovu tyčinku tu do uší namočí do toho a tým nech jej to potiera. To podla mna nemoze uškodit.

A ved ten duo film obsahuje kyselinu mliečnu to sa bezne pouziva na kozu a kyselinu salicylovu to sa tiez pouziva aj pri akne, čiže sa to dava na tvar...ako jasne nejdeme robit experimenty, radšej sa poradit s lekarom.

mawka
20. aug 2016

@sardinka335 lebo ja mam na krku jednu taku a ocot a citron nezabera a som leniva ist na kozne 😀 teda vzdy na to zabudnem a az sa detailne studujem v robote, tak si spomeniem ze aaaaa jak pridem domov, skocim tam a dojdem domov a vysumi mi to z hlavy 😀

sardinka335
20. aug 2016

@mawka vieš čo ak to mas na krku tak by som ten Duo Film skusila...alebo Verumal neviem či si skušala to je tiez na bradavice. Dokonca niekde som čitala ze potierat rozdrvenym navlhčeným acylpyrinom ale na nete je x takýchto babských rád a kazdemu asi pomoze niečo ine.

mawka
20. aug 2016

@sardinka335 verumal poznam, to mal maly na palci na nohe bradavicu a teda fajnovu dieru mu to tam spravilo 😀 ale sak zbavil sa jej, o to pokoj. len chvilu to vyzeralo ako diabeticky palec 😕 😀

sardinka335
20. aug 2016

@mawka no šak bradavice su ,,svina,, lenze to treba reišiť lebo ono sa to zvykne vracat napr. ked je oslabena imunita, človek ma ten vírus v sebe.

mawka
20. aug 2016

@sardinka335 napisala som si uz do diara velkym a cervenym, ze zavolat na kozne... 😀

didkulka
23. jún 2020

@zuzik Dobrý deň, chcela by som sa informovať, ako ste dopadli s týmto problémom. Podobný výrastok som našla u 2 ročného synčeka, pričom na ruke liečime bradavicu. Ďakujem pekne.

odinne
21. feb 2021

@zuzik Zuzko mohla bys napsat jak jste tu bradavici nakonec odstranili? Mám stejný problém. Děkuji!

didkulka
25. júl 2021

@odinne Ak mozem poradit. MNe na ORL poradili odtrhnut rastlinu lastovicnik vacsi a zlte mlieko som potrela priamo na bradavicu. Bradavica na pere potom sama odpadla.