icon

Vyrážka na prsníku u 9 mesačného chlapca

lenbarca
5. aug 2018

Ahoj, len skúšam lebo nás pediater ma dovcu do konca mesiaca. Môže mat dieťa takúto výťažku bielu na dvorci cicika, je to 9 mesačný chlapec a dozrievato uz 4 deň je to väčšie a cervensie. Máte skúsenosti ?

Vyrážka na prsníku u 9 mesačného chlapca
natalik2007
5. aug 2018

@lenbarca choďte ku koznemu

janulka2811
5. aug 2018

Fuha,radsej navstiv odbornika

potvora1
5. aug 2018

@lenbarca a to Tvojho detského lekára nikto nezastupuje? Lebo do konca tohoto mesiaca je ešte straaasne ďaleko....určite by som s tým niekam išla, kožnému určite.

anitka_4
5. aug 2018

inac,mozno to bude blbost,ale nemoze ist o tretiu bradavku? 🙂 kamoska z vysky mala normalne jednu na hrudniku pri rebrach. najskor narastla z nicoho nic a neskor sa zmensila.doktor ju ukludnil,ze to je bezne. alebo to je ozaj take vyrazkovite? naplnene tekutinou?

montemotherone
5. aug 2018

@lenbarca môj to tiež mal. Ale nie takto začervenané. Len taký podkožný tuk. Raz som sa pokúsila mu to vytlačiť. Trochu šlo, zvyšok sa nejako vstrebal. Skús mu to vydezinfikovať, dať na to zubnú pastu. Mozno sa to vysuší, vyzreje a v pohode to potom uvoľníš. Toto už vyzerá byť zapálené. Teraz je teplo, jednoducho sa tam upchal nejaký pór a zapálilo sa to. Nerobila by som hneď paniku 😉

katika244
6. aug 2018

Ahoj, môj 2 ročný mal také -presne na Tom mieste. Najprv to nebolo nič strašné, lenže sa mu to začalo šíriť. Nás dr.nas rovno poslal na kožné. Volá sa to tzv.sladke chrasty Impetigo - vodička vo vnútri praskne a začne sa to šíriť.Urobia sa veľmi škaredé rany - chrasty. Dostal antibioticku masť a ešte nejakú od kožného. Po 3 dňoch sa to začalo upravovať. Len sprchuj, súš papierovými obruskami, ktoré.hned vyhod. Uteráky vymieňaj hneď. Deti to vraj veľmi rýchlo chytia - je to infekčné.

111michaela111
18. dec 2022

@lenbarca ahoj, prosim Ta co to bolo? Ako ste to riesili?