Vyrážka nám tváričke
Naša má akurát teraz kiahne a presne takto isto to vyzerá. Pozri, či nemá aj vo vlaskoch
vyzera to na moluska, ak to ma v centre preliaceninu, byva to na tvari, krku, rukach, event. genitali, poxvirusy to vyvolavaju, ak su take gulovitr a v centre maju priehlbinku
@bobulka109 nemá to priehlbinku v strede skôr suche nás vrchu akoby chrasta a trčí to dopredu
kishne by sa vysypali za tyzden aj inde, zacinaju vo vladayej casti hlavy a smeruju nadol - trup, koncatiny, su svrbive a predtym zvuknu byt aj trploty, aj ked nie vzdy su typicke prejavy, v medicine nie vzdy je vsetko podla knizky, ked to uz ma tyzden mihli by to byt tie moludka, nevie ake je stare dirta, ci navstevuje kolekyiv, zvyknu to schytat deti v skolkebnapr., kontaktom, spolicnymi prednetmi hzgienickymi napr. uterak a pod., aj ked z fotky sa to taxko vycita
@kythos21 dcera mala sladku chrastu a vyzeralo to inak a sirilo sa to rychlejsie ako kiahne. Nasi ked ich mali ziadna priehlbina, cervena vyrazka s tekitinou vo vnutri. Mali ich velmi malo. Muzova sesterka mala iba 4. Celkovo u nich v rodine maju deti velmi malo kiahni a lahky priebeh.
Ak je to vodave su to kiahne moja dcerka mala pred mesiacom taketo iste ma 5 mesiacov a druha tiez mala pre mesiacom a pol
Ta druha 5 mesacna velmi dobre prvy den mala jednu kiahnicku a na druhy den komplet vsade
@adulienka11 práveže mne to vôbec nepride ako kiahne
Teplota nie, tri vyrážky makam naraz pred týždňom a vcwra došla štvrtá
Piatok sme boli u Dr a vravela že to na kiahne nevyzerá, vôbec ju to nesvrbi, nikdě inde to nemá na tele ...
Moze mat len zopar vyraziek kazdy to ma ine a zaujimave ze doktorka nevie co su kiahne niekoho to svrbi a niekoho nie kazdy to ma inac.
Uvidis ako sa to bude vyvijat ak sa jej urobia dalsie tak na 100% su to kiahne ale ked vravis ze vcera sa jej urobila dalsia niet pochyb .
Pozerala som na nete co to moze bit jedine kiahne nic ine sa na na to nepodoba
@kythos21 mladsieho kiahne vobec nesvrbeli, starsieho som musela natierat kazde 2 hodiny a davat mu Aerius, inac ani nemohol spat, on mal aj teploty.
@adulienka11
@adulienka11 nové ,,,
Boli sme u Dr povedala že nevie či sú zo kiahne lebo sú take atypické
Bojím sa aby to nebol stafylokok

A neboli ste s niekym kto ma kiahne? Dost sa to na to podoba.