icon

Vyrážka u 11-mesačného dieťaťa: Čo môže byť príčina?

29. júl 2025

Dobry den, chcel by som sa vas spytat ci ste sa uz stretli s niecim takymto u 11 mesacneho babatka. Boli sme na vylete kde dost stipali komare. Maly ak si dobre pamatame mal normalny prejav ustipnutia komarom. Avsak po 3 dnoch a az doteraz co je cca 2 tyzdne ma taketo akoby vyrazky na 4 miestach lytko stehno 2. stehno a usko. Ďakujem

Vyrážka u 11-mesačného dieťaťa: Čo môže byť príčina?Vyrážka u 11-mesačného dieťaťa: Čo môže byť príčina?Vyrážka u 11-mesačného dieťaťa: Čo môže byť príčina?
mar_tin_ka
7. aug 2025

Dobrý deň, prišli ste nato čo to je? Dcérka ma niečo podrobne a nevieme čo stym vobec to nemizne

autor
8. aug 2025
@mar_tin_ka

Dobrý deň, prišli ste nato čo to je? Dcérka ma niečo podrobne a nevieme čo stym vobec to nemizne

@mar_tin_ka Dobrý deň, boli sme u kožného, ten povedal že to vyzerá na 3 možné dôvody. A to: zúbky, od Komara a potravinova alergia na kysele. Dostali sme masticku. Ale stale s tym bojujeme 🧐

senta_sofia
8. aug 2025
@anonym_autor

@mar_tin_ka Dobrý deň, boli sme u kožného, ten povedal že to vyzerá na 3 možné dôvody. A to: zúbky, od Komara a potravinova alergia na kysele. Dostali sme masticku. Ale stale s tym bojujeme 🧐

@anonym_autor a molusky vylucil?

mar_tin_ka
8. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_autor ďakujem my sme písali mail a doktorka tiez dala masticku ale tiež ešte stym bojujeme

simh003
13. sep 2025
@mar_tin_ka

@anonym_autor ďakujem my sme písali mail a doktorka tiez dala masticku ale tiež ešte stym bojujeme

@mar_tin_ka dobrý deň, nám sa takéto objavilo pred 5 dňami, hneď o dva dni na to teploty....ustúpilo Vám to?zistili ste čo by mohlo byť príčinou? Ďakujem vopred za odpoveď 🙂

simh003
13. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_autor dobrý deň, zistili ste čo bolo príčinou? Ďakujem 🫶

autor
13. sep 2025

Dobry den, nezistili. Ako som pisal vyssie, mozu to byt tieto tri moznosti, molusky sa vylucili. Nove nepribudaju. A tieto pupaciky pozvolna miznu. Stale je este vidno, ze tam nieco mal