Vyrážky a začervenaná pokožka na stehnách u 8 ročnej
Dievčatá, prosím vás dcéra každý večer plače a nejde sa doškrabať, máva červenú kozu občas aj s vyrázkami v oblasti vnútornej strany stehien. Má ich tučnejšie a cez den sa jej trú o seba. Spáva v legínkach,kúpit jej pyzamo,aby bolo širšie,volnejsie? Aj cez den nosieva legínky, teplaky nechce.Dakujem za kazdu radu.
@tretiedieta nenosí umelé legíny? Moja malá podráždené z umelých - darmo boli drahšie a je chudá. Asi to má zaparené, skús detský púder na tie miesta a legíny voľnejšie a z bavlny.
@tretiedieta A to pyžamko je výborný nápad. Moju prehovoril motív na pyžamku. Má, aký chcela. Teraz sa sama uteká večer prezliekať 🙂
@anita010 nosí tesco legíny takmer od narodenia, 8 rokov jej nevadili, až teraz ☹
@tretiedieta Aj výrobca pre Tesco mohol čosi vo výrobe zmeniť...
Nemôže to byť ekzém? V skupine Zdravotníci na MK je dobrá kožná lekárka. Odfoť a pridaj tam. Určite poradí.
@tretiedieta to nemá s legínami podľa mňa nič, problém jej že sa jej trú o seba. Možno sa jej teraz trú viacej, ako predošlé roky. Skús jej dať nejaké nohavice z pevnejšieho materiálu, aby mala koža medzi sebou hrubšiu vrstvu.
Ja som to zvykla mávať v lete, keď som sa potoka a nosila sukne.

@tretiedieta nema to zaparene, ked ma silnejsie stehna a nosi stale odtiahnute oblecenie (leginy)?