Vyrážky v oblasti brucha a stehien
Prosim mozte mi niekto poradit? Mojej dcerke sa od decembra tvoria taketo vyrazky, najmä v oblasti brucha a stehien. Predtym mala tak 3-4 vyrazky max, ale od vcera sa takto vela vyhadzala. Objavuju sa s prestavkami. Nesvrbia, nebolia. Davame pozor na stravu, stale papa to iste a raz sa objavia potom zas zmiznu a dokolečka Boli sme aj u koznej Dr. a ta nam kazala kupit Tano Hermal a povedala, ze to nic vazne nie je. Ja si uz neviem rady. Davam pozor aj na kozmetiku a prasok na pranie. Dakujem za kazdu radu. ❤️
@renyreny bakteria pseudomonas?, treba z toho ster, ak je to ono, u deti sa to neda vsak liecit, iba podporit imunitu, vit d,c a becko, rokmi to prejde, moja dcera take mala aj 3 roky vzdy ked na nu liezla choroba sa jej vyhodilo zopar ale veru tak zle to nemala...chytila to v bazene. drzim palce

Mne to pride ako Molusky. Teda nie som odbornik ale syn to mal. Len sa to podchytilo hned na zaciatku. Ak je to ono tak je to infekcne a prena sa si to dotykom. Zvyknu sa vyhodit pri znizenej imunite. Neviem, ale vyskusala by som inu koznu. Synovi to hned urcila dokonca jeho vseobecna lekarka