Vyrážky na synovom tele
Prosím vás čo toto môže byť?Už to má viac ako týždeň a nemení sa to... príkladam foto.
Ďakujem za radu,zatiaľ som to synovi nátierala hotovým krémom. Má to pod pazuchou.

Baby, a aj Vam dr povedal ze ako sa nakazili deti tymi moluskami? Kde k tomu pridu? Musi byt priami kontakt s nakazenou osobou ako?
@comika je to vírusová infekcia a ten vírus sa drží tam kde je teplo a vlhko. Ak máš práve oslabenú imunitu v tej chvíli tak smola. Ak si atopik smola tiež. V čase keď som to riešila sa za vyliečeného považoval kto už 9 mesiacov nemal vyrážku. Pre samotné dieťa, ktoré si už uvedomuje, že to zle vyzerá a dlho sa nezlepšuje stav je to aj psychicky náročné
@janage
@tindal82 ahoj,ďakujem,pozerám fotky a vyzerá to tak prvé zmeny na koži boli pred 14dnami,len také fliačiky akoby,ale je exemik, takže som len použila masť,má už skoro 10rokov a napadlo ma že aj vyrážka to môže byť,už sa sprchuje sám a nie vždy to kontrolujem ale dnes ma to zarazilo,že to má také až...ešte pred pár dňami sa mi to zdalo iné...už som písala mail lekárke a pondelok volám.Zatiaľ to má len tam a jednu na bruchu.Keby sme si nedali s tým pomoc, napíšem,keď máte skúsenosť,niekde som čítala,že imazol je fajn.
@llia Pridavam do diskusie koznu lekarku @dextella14 ci by mohla poradit ak ma cas.
Dobry den vyzera to ako molusky.
V nasej amb odstranujeme taketo prejavy laserom (najrychlejsia a najmodernejsia metoda)
Www.paracelsi.sk
ahoj dievcata, zapojim sa do debaty.Dcere sa vyhadzali molusky vo februari 2020 po tom co sme navstivili aquapark v polnom kesove. Dcera je navyse exematik takže to rychlo chytila. Kozna mi doporučila molusk,je to taka vodicka zieravina,ale dcera vždy pri tom velmi plakala a vzpierala sa lebo ju to stipalo. a tak som hladala nieco ine co by jej pomohlo. skusali sme vsetko mozne co som sa docitala na internete,co skusali ine mamicky detom,aj sme posilnili imunitu a nic. tak som skusila homeopatika a zabrali jej, sice to trvalo aj pol roka pokym sa vyliecila,ale bolo to bezbolestne a vzdy sa tesila ked som jej isla dat granulky(homeopatika),lebo maju sladkastu chut. a homeopatika jej zabrali aj na exem.
@dextella14 ďakujem,možno aj využijeme vašu liečbu,už to má na viacerých miestach
@llia psorinum homeokomplex...ale nepodavajte ich synovi bez predoslej konzultacie s homeopatom. Homeopat si s vami sadne alebo aj mail staci ak poslete,a vyrozpravate mu vsetko,on synovi urči presne liecbu tzv. na telo. 🙂. Su sice volno predajne,ale na kazdeho zabiera nieco ine. To len taka mala rada.
@vladi89 aké homeopatiká ste používali?
@simiblehova psorinum homeokomplex
@simiblehova
@simiblehova ahoj,my sme nepouživali homeo,dala som si napísať od detskej doktorky isoprinosine sirup,je iba na rp,vybrali sme 2 balenia a ja som neverila že to tak može zmiznúť.Dcéra mala veĺmi veĺa všade,zmizlo všetko v priebehu 2 -3 týždňov,takisto syn pod pazuchou,žiadne vytláčanie,mastenie,dokonca tie ktore som ešte pred tým v slabej chvili vytlačila ostali po nich take mini jamky,takže nedoporučujem vytláčať
@llia molusky, určite sú to, dva a pol roka sme ich ničili
@llia sirup ampcare nám zaberal, pomaly, ale zaberal

@janage no ja to neprepichujem,odtrhnem 😳😳,vycistim a na ďalší deň ďalšiu. Tiez zaplace chudák ale tak zle mu nechcem. Starsi dokonca každý večer mi pripomenul...mamka dnes sme ešte netrhali. 🙈🙈🙈 no je to pliaga,na dlho ale da sa to. A uz mate pokoj?