icon

Vyražky na zadku a chrbte ruky u detí.

15. okt 2025

Prosím vás, syn má toto na zadku, a keď sedel na serbliku, daval si ruky za chrbát, opieral si ruky o ten zadok, a už to má aj na chrbte ruky. Rovnaké pľuzgiere. Poradíte mi, conby to mohlo byt?

Vyražky na zadku a chrbte ruky u detí.Vyražky na zadku a chrbte ruky u detí.
ikonica
15. okt 2025

Mozno molusky

ika02
15. okt 2025

Ahoj, svrbí to? Molusky majú takú preliačinku, tuto to nevidím. Nemôže to byť svrab?

kacena4
15. okt 2025

aj mne ako prve napadlo svrab drzim palceky

slavomira236
15. okt 2025

@anonym_autor molusky to nebudu tie sa nesiria tak rychlo ze oprie si ruky na zadok a su tam molusky. A ma toho vela to bude nieci ine

autor
15. okt 2025
@ika02

Ahoj, svrbí to? Molusky majú takú preliačinku, tuto to nevidím. Nemôže to byť svrab?

@ika02 cez deň sa raz trosku poskriabal na ruke. A večer pri zaspavani je nervózny, aj si poplace, mrvi sa.
Keby ma svrab, to by sa snáď neustále skriabal ci?

autor
15. okt 2025
@slavomira236

@anonym_autor molusky to nebudu tie sa nesiria tak rychlo ze oprie si ruky na zadok a su tam molusky. A ma toho vela to bude nieci ine

@slavomira236 ďakujem za príspevok.

ika02
15. okt 2025
@anonym_autor

@ika02 cez deň sa raz trosku poskriabal na ruke. A večer pri zaspavani je nervózny, aj si poplace, mrvi sa.
Keby ma svrab, to by sa snáď neustále skriabal ci?

@anonym_autor svrab práveže v noci najviac svrbí. Cez deň by pri dotyku (pritlačení) cítil skôr také pichanie, ako keby milión drobných ihliel ho naraz pichlo.

autor
15. okt 2025
@ika02

@anonym_autor svrab práveže v noci najviac svrbí. Cez deň by pri dotyku (pritlačení) cítil skôr také pichanie, ako keby milión drobných ihliel ho naraz pichlo.

@ika02 ale on sa neskriabe. Nikde. Len je hore, nevie zaspať

autor
16. okt 2025

@anonym_autor takže svrbelo to. Celu noc. Prosím Vás naozaj to môže byť svrab ? Nemali by sme to aj my, rodicia??

slavomirarebecca
16. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_autor takže svrbelo to. Celu noc. Prosím Vás naozaj to môže byť svrab ? Nemali by sme to aj my, rodicia??

@anonym_autor Dobrý deň. U nás je rozšírená 7 choroba. Mamičky spomínali podobné ťažkosti. Najprv teplota a potom vyhádzanie.Ja už mám deti veľké.

timea301196
16. okt 2025

Asi 7 choroba

ika02
16. okt 2025

Je na tých "starších" vyrážkach taká drobulinká chrastička? Svrab by ste chytili všetci, ale inkubačná doba 1-3 týždne.

senta_sofia
16. okt 2025

@anonym_autor to bude nieco konktaktne, podrazdene vlasove lozka - folikulitida, skus okupat par krat v hypermangane, ci sa to nevysusi.