icon

Vyrážky po chorobe

celiaticka
23. sep 2014

Ahojte touto cestou vas prosim o pomoc jedna sa o to ze maly syn 11mes mal chorobu ruka noha usta az tak ze sme museli ist na pohotovost a tam ze mame byt kludny ze to prejde tak aj bolo.No potom sa mu spravili nejaake vyrasky na chrbte oblasti krizou tak som myslela ze s plienky ale nie aj sme mazali kremom na ritku len to na chvilku utlmilo a potom ze nedam a hruza sa mu to rozsirilo skoro na cely chrbatik. A hlavny problen co je to je ze na doky decka poslala na kozne, ja ze ok sak treba. Baby myslela som ze tu osobu asi nakopem a poslem niekam na fedinke kozna noodporucam. Decko mi ani doktorka nevidela a ten sestricka ci neviem citat decka beru teti a teti a na chodbe decko akoze kukat skoro ma .... a obliekat ho na chodbe des a hruza a nejaku mast co ani doktorka podotikam nevidela a co setricka je ona?!dala a mame sa ukazat potom a potom pristupe som sa strasne podotikam nahnevala lebo neslusne sa nemozem vyjadrit na tu osobu tak decko mi moze skapat ze je nervak a nespi co ho to omyna a ja mam cakat do piatku ze len tedi deti beru vzivote k nej nejdem radcej ci odrezem jazyk ako jej len volat. A preto vas pekne prosim o kontakt na fakt dobru doktorku koznu decku lebo toto ma dneska pochovalo. A co horsie stale sa mu to siri po tele a tak chudacik nech sa netrapi je mi ho strasne luto ale fakt neviem ku komu ist......

tominko2612
Autor odpoveď zmazal
gubcikova
23. sep 2014

prepáč ale v téme ti neporadím,ale tvoje vyjadrovanie o tvojom dieťati 😕 ma zarazilo.ako môžeš na svoje dieťa napísať decko,skapať 😕 😔

celiaticka
autor
23. sep 2014

prispepok sa zrusi dakujem za pochopenie

kivinka
23. sep 2014

@celiaticka ak správne chápem a hľadáš detského kožného, choď na Kramáre. ale budeš potrebovať nový výmenný lístok od detskej lekárky
http://www.dfnsp.sk/2013/index.php/kliniky-a-od...
pozri dole - Informácie pre rodičov. a priprav sa na dlhé čakanie (alebo sa objednáš a zaplatíš cca 10e)