Vyrážky po tele štvorročného syna

prstek
12. okt 2013

ahojte mamičky.Synátorovi sa vyhodili včera akési vyrážky...nie sú ani vypuklé ani nič, sú to ako keby červené bodočky po celom tele. Malého ho to nesvrbí, mal večer 38 teplotu, ale odvtedy už nie...inak sa normalne hrá, len občas príde na neho únava Nemenila som prášok, ani aviváž, dokonca ani nič nové nejdedol.Netuším, čo to je. Teraz sa mu kus pustila nádcha. Na pohotovosť nejdem lebo tu by mu nič nedali, len na teplotu, a poslali by nás s tým ako normálne pondelok k pediatričke, čo sa aj tak chystám. Nemáte niektorá poňatie, čo to môže byť?

kveta
12. okt 2013

http://vyrazka-cervene-tecky-pupinky-na-kuzi.na...
Vzdy pri tomto type vyrazok letim okamzite do nemocnice na pohotovost. Moze to byt aj velmi zle...

niha1
12. okt 2013

@prstek pozri vo fóre - ideme očkovať - ci je ten vysyp niečo take ako tam opisujem?mala to ma od pondelka myslela som že osypky ale že vraj asi nie...

niha1
12. okt 2013

@prstek ideme očkovať- máme dať očkovať proti osypkam, ked sme ich už prekonali - tam som o tom písala

simonka2005
22. nov 2013

ahoj mamicky,tak tiez som vcera zbadala na synovi ze ma vyrazky,take ake tu opisuje mamicka prstek.ani mi sme nemali teplotu nic take len niekedy zakasle a dnes vecer troska ten noscek.nevie nik co to moze bit?ja som nemenila ani prasok na prenie ani potravynu,to co mam nove je len tekute mydlo.niekto poradit??