Výrobky od Forever
Ahojte zienky.Moj maly
skoro 5rocny syn dostal pred 3
tyzdnami dost skaredu
chripku.Lekarka mu predpisala tolko
liekov akoby mal uz chudatko 80
rokov.Zdalo sa mi to veeela liekov na
take male dieta no svokra robi s
vyrobkami od Forever dala mi gel z
aloe vera pre neho velmi som tomu
neverila ze pomoze ale fakt po
3dnoch to zacalo ustupovat maly uz
aj naladu mal zacal sa hrat
atd....bral to tyzden a bol fit.ked
sme sli k lekarke na kontrolu zobrala
som zo sebou aj gel aj recept ktory
som nevybrala a pacla som jej ho na
stol.pozerala na mna ako.sova lesna
ze som nevybrala lieky atd.tak som
jej dala
na stol aj gel,maleho skontrolovala a
bola v uzase ze takato vec mu
pomohla flasticku som jej nechala
lebo ju chcela dala som jej kontakt
na svokru pretoze mala zaujem o
geliky :-3 zienky odporucam kazdej ja
uz kaslem na lieky a chemiu.Radsej
si priplatim za toto ako džgat do
seba alebo maleho chemiu.Fakt
vyskusajte neolutujete kto pozna vie
a takisto to aj pri zapchach nechutenstve,su aj vyrobky na chudnutie atd fakt to pomaha 🙂 mate niektora s tym tiez
skusenost?
ahoj.mne zistili zväčšenie štítnej žlazi aj s uzlom na pravej strane 5mm x4mm.Máme známu ktorá robí s forever a odporučala mi gél z aloe vera+artic sea+čaj aloe blossom herbal tea.podla Vás može mi to pomoct.som 6 mesiacou po porode a kojím,aj tak tieto výrobky môže používat?Manžel už ich objednal.
@henikaaa
@anjelikdianka Ahoj no to ja neviem povedať nakoľko ja nie som konzultant ale len zákazník. Na všetky otázky vám môže odpovedať len váš konzultant. Môj známy ktorý to robí mi odpovedal na všetko čo ma zaujímalo a čo nevie tak sa radí s kolegami a zdravotnou sestrou ktorá určuje aj dávkovanie. Veľmi sa mi tieto produkty páčia a rozhodla som sa že keď bude trošku času tak sa chcem o tejto firme dozvedieť viac a tiež by som to chcela robiť. Odkiaľ si?
@dezire1000
@dezire1000 ahojte dnes je tolko produktov aloe na trhu,ze clovek sa ma problem zorientovat.popri troch detoch a zdravotnych tazkostiach mozem povedat ze aloe gel funguje.presla som mnohymi znackami a mozem povedat ze kvalitou sa ziaden nevyrovna aloe produktom z FOREVER.kto bude mat zaujem kontaktujte ma je mozne aj zaslanie vzorky na niektore produkty.taktiez informacie o detoxe.0905992122
@henikaaa ak chces nejake informacie o forever mozes ma kontaktovat rada Ti odpoviem ,pripadne pomozem z registraciou.Da sa stebou komunikovat aj cez skype ,pripadne facebook.Z ktorej casti Slovenska ste.
@cmucke ahoj moja svokra sa venuje uz roky produktom z forever a ja som uplne spokojna s vyrobkami.Tu mas cisielko cinkni jej ona ti vsetko povysvetluje 🙂 0903543725 povedz ze ja som ti dala kontakt 🙂
ahojte výrobkovy z forever užíva celá moja rodina môžem povedať že sme už vyskúšali veľmi veľa, od nápojov,doplnkov výživy,osobnej starostlivosti, krásy,fitnes, chudnutie, starostlivosť o telo Šampóny, zub.pasta krem na tvár bb krém a môžem povedať že s tak kvalitnymi výrobkami som sa ešte nestretla, kto vyskúša je spokojný a odporuca ďalej. Veď ľudia majú veľmi veľa zdravotných problémov a keď sa to dá riešiť cez prírodu tak prečo by som si to mala nechať pre seba môžem odporučiť konzultujem rôzne ochorenia s lekármi a potom doporucujem ľuďom, ak má niekto záujem môže mi napísať a ešte ho naučím, ako si Moze pekne zarobiť. 🙂
Babule poradte mi prosim, maly mal zapal priedusiek, potom tyzden ok teraz zase soplikujeme :( chcem mu dat pit na imunitu aloe gel berry, kolko ml mu mozem davat denne ?? ma 2,5 roka. 10 ml ci viac a teaz ked je zase chory tak na kolko mozem zvysit davku::?? dakujem ;)
@biankaforever Babule poradte mi prosim, maly mal zapal priedusiek, potom tyzden ok teraz zase soplikujeme :( chcem mu dat pit na imunitu aloe gel berry, kolko ml mu mozem davat denne ?? ma 2,5 roka. 10 ml ci viac a teaz ked je zase chory tak na kolko mozem zvysit davku::?? dakujem ;)
prosim ta ake je davkovanie berry gelu pre 2,5 rocne dieta co kasle a soplikuje :(
súhlasím, lepšie rozhodnutie ste ani urobiť nemohli.
sú to úžasné výrobky a na rovinu ak nechcete mať deti choré dajte sa na ALOE
Aj my mame s tymito vyrobkami velmi dobre skusenosti. Mojho syna v hodine dvanastej uchranili od kortikoidnych astmatickych sprejov a navyse mu vyborne posilnuju imunitu. Za mna odporucam vsetkymi desiatimi. 🙂

@cmucke Ahoj nie potierať ale dôležitý je gél na pitie. Ak máš ešte záujem daj vedieť. Manžel robí s výrobkami od Forever. A s vlastnej skúsenosti môžem len odporučiť.