icon

Vyšetrenie 22 mesačného dieťaťa u neurológa

kukulienka83
22. okt 2018

Ahojte, nate niekto skúsenosť co nás čaká? EEG zatiaľ že nie povedala sestrička. Tak to ho bude dr len pozorovať? On totižto nijak nekomunikuje, nereaguje na oslovenie, hluchý není, bojím sa popravde verdiktu. Inak je hravý, fyzicky šikovný... Dúfam že je to len nejaký spomalený vývoj... Mate niekto niečo podobné?

pininka
22. okt 2018

@kukulienka83 oni presne vedia čo majú urobiť, aj keď nerozpráva a pod. Urobí určite.zakladne vyšetrenia na reflexy a pod. Neboj, nič hrozne to nebude

kukulienka83
autor
22. okt 2018

@pininka nebojim sa vysetrania ale diagnozy, ze co mu vyjde...

ivuska_dk
22. okt 2018

@kukulienka83 no eeg robili mojmu ovela mladsiemu synovi..je blbost ked ti niekto pise spoliehaj sa na lekarov vedia co robia... objednaj sa tam kde ti dieta poriadne vysetria, napriklad v bratislave je sukromna ambulancia, sice sa tam plati, ale synovi tam vylucili nespravnu diagnozu, ktoru mu urcila ,,odbornicka,, u nas...

kukulienka83
autor
22. okt 2018

@ivuska_dk ano, tiez sa nenecham odbit... a urcite ked sa mi nebude zdat diagnoza, budeme hladat nazor druheho odbornika... a mohla by si mi napisat, kde konkretne ste to boli...? necham si to v zalohe

ivuska_dk
22. okt 2018

@kukulienka83 signalis a ak tak objednaj sa rovno k dr.megovi je top na slovensku, len sa strasne dlho caka...ja ti fakt s diagnozou neporadim, niekedy je to skutocne vazne a niekedy ide o banalitu, len ti lekari niekedy trepnu najlahsiu vec, daju decku lieky a odtial uz je tazka cesta spat 😑

nellita
22. okt 2018

@kukulienka83 my sme boli s dcerkou u neurologa ked mala 3,5 roka kvoli tazsej komunikacii a vyšetrenie bolo.asi taketo. Dr. sa pýtala zakladne info preco som tu,aky bol pôrod,vyvin dietata ci navštevuje skolku. Potom co sa tyka dietata malo chodit hore dolu,aj na jednej druhej nohe,klepala jej po.kolenach,laktoch,kukala hlavu,chrbticu,pytala sa jej bežné veci,farby co ma rada atd,zaver odporuca navstevu psychologa kedze tazko rozpravala,z pohladu neurologa nic neobvykle nezistila,akurat vraj nevie v tomto veku skákať na jednej alebo druhej nohe

sticker
nellita
22. okt 2018

@kukulienka83 zaver psychologa je v priemere ale treba logopeda,chodíme uz vyse roka,a super je yz teraz,takze lekari nas posielali vsade aj na dezinometriu sluchu

nika898
22. okt 2018

@kukulienka83 mi sme boli presne takto. Z neurologie nas poslala k psychologovi. Verdikt zatial podozrenie na autizmus. Boli sme aj v Trnave u dr. Jabosikovej ona sa zatial nijako nevyjadrila kedze nema este 3 roky a tak chodime do centra vcasnej intervencie a robime pomaly pokroky. Uz zacina udrziava ocny kontakt, obcas zareaguje na oslovenie menom a zacina blabotat svojou hatlaninou ☺. Ak chces mozes napisat aj IP ☺

lubica1811
Autor odpoveď zmazal