icon

Vyšetrenie na detskej pohotovosti. Musíme ísť aj obvodnému?

svetluska4
9. mar 2016

Ahoj maminky, poprosim o radu. S malou sme boli na pohotovosti, pretoze zo skolky prisla s kaslom a teplotou. Predpisali lieky, poucili, ze vraj to nie je take vazne lahsi zapal dych. ciest. Musime oznamit , ist aj k nasmu detskemu na vysetrenie? Nerada by som s nou stravila hodiny v cakarni pri dalsich chorych, aby neochorela este viac.

misel0806
•
9. mar 2016

@svetluska4 no ak vas na pohotovosti vysetrili tak museli ti povedat ze treba zajst aj k obvodnemu. Ja ked som bola s malim na pohotovosti kvoli hnacke nebolo to tiez nic vazne ale mal teploti dali nam lieky a povedali ze na kontrolu mame potom uz ist k svojmu obvodnemu. Tak som isla doniesla som jej aj papier teda ze sme boli na pohotovosti s tym a stym a bolo.😄😄

alenah31
•
Autor odpoveď zmazal
•
gabika_tkacikova
•
9. mar 2016

vždy po vyšetrení na pohotovosti sa treba hlásiť aj u obvodného, väčšinou do 2-3 dní

agnes9
•
9. mar 2016
Používateľ agnes9 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od agnes9.

Ano ano tak to je veru

maminkasisa
•
9. mar 2016

@gabika_tkacikova naozaj, a to preco? my sme to nikdy nerobili, iba sme isli rovno na kontrolu, alebo ani to nie, ked na pohotovosti bolo povedane, ze podla stavu....

jankapo
•
9. mar 2016

pokial liecna nasadena na pohotovosti zabrala, nesli sme nikam...je pravda, ze oni zvyknu dat prve atb, to vyjde zvycajne na 5 dni, ked bolo potrebne brat dlhsie, museli sme ist po lieky...ale ak nieco virusove, naco ist k dr. do cakarne po dalsiu chorobu...hlasit u obvodneho sa treba po hospitalizacii, ale po beznom vysetreni na pohotovosti nevidim dovod....

bubula_007
•
9. mar 2016

Nám vždy po vyšetrení na pohotovosti povedali, ze sa mame hlásiť u pediatra.