icon

Vyšetrenie ročného dieťaťa u kožného

martina8833
21. okt 2016

Ahojte maminky..chcela by som sa opytat ci tu nema niektora skusenosti s vysetrenim u kozneho lekara s rocnym dietatom ?

tana85
•
21. okt 2016

S dvojmesacnym a úplne ok. Keďže nešlo o nič bolestivé a lekárka sa malej pekne prihovárala, tak nebolo nič zvláštne. Alebo na čo konkrétne sa vlastne pýtaš?

martina8833
autor
•
21. okt 2016

V podstate na priebeh vysetrenia..ze ci robia nejake testy alebo nieco podovne podla coho zistia co je dietatu

dievcatko8
•
Autor odpoveď zmazal
•
avirka
•
21. okt 2016

pozrie postihnute miesta, neviem, ci ake ine vysetrenie cakas u kozneho?

martina8833
autor
•
21. okt 2016

Takze nerobila ziadne testy..myslela som si lebo pri mslych detoch by sa to asi ani nedalo..dakujem

avirka
•
21. okt 2016

testy? tie skor potom robi alergolog, a odbery potom predsa zavisia len od vysetrenia a diagnozy

dievcatko8
•
Autor odpoveď zmazal
•
sardinka336
•
21. okt 2016

@martina8833 ake testy ma robit kozny? Kozny pozrie postihnute miesto a navrhne liečbu nechapem čo riešiš, dietatko si to ani neuvedomuje.

hivanik
•
22. okt 2016

Ano, aj kozny robi testy! Zboznujem ked je tu niekto za mudreho, ale zalezi od diagnozy.

martina8833
autor
•
23. okt 2016

Mne osobne testy robili tak preto som bola zvedava ze ci to robia aj pri malych detoch. Ale asi fakt zalezi od diagnozy. A riesim to lebo ma zaujima co budu dcere robit !!!

tana85
•
25. okt 2016

@martina8833 ja som tiez nevedela co tam bude, ale naozaj len pozrela cele dieta pod lampou. naivne som ocakavala nejake pristroje, nieco specialne, a nic. takze sa netreba nicoho bat