Ahojte babenky mam problem, maly ide v septembri do skolky a ako sme boli na prehliadke tak mu pani doktorka zistila ze mu na pohl. ude vyskakuje jedno vajicko do kanalika a velmi ma to trapi lebo ma postrasila operaciou. Mate s tym skusenosti poradte mi
danka, skus sa pozriet do "Batoliat", tema Operacia retentio testes... je tam vela pribehov, mozno najdes, co hladas. inak, aj nas maly bol operovany vo veku 2 roky a 10 mes., kedze sme mali podobny problem (pocas vnutromaternicoveho vyvinu sa mu neuzatvorila pobrusnica, blana, ktora oddeluje dutinu brusnu od ostatnych organov a tak mu tiez semennik "pochodoval" z casu na cas hore-dole; okrem toho sme mali aj pruh, co vraj s tym uzko suvisi, a tak nebolo o com). nebolo to nic hrozne, i ked kazda mama ma z kazdej operacie svojho dietata iste obavy. boli sme hospitalizovani 3 dni, jazvicka uz pomaly mizne a som rada, ze sme to absolvovali... takze, netreba sa toho bat 🙂
je to jojo testes, semeníky tvojmu sú v správnej polohe ale prechod s miestom kde sa vyvíjali sa neuzavrel, . aj my sme to mali dali sme to operovať a za 3 dni sme boli doma s nemocnice, nič náročné 😉