Vysoká teplota a hnačka u dvojročnej dcérky
Ahojte vie mi niekto poradiť? Laura má 2 roky od nedele má hnačku a zvýšenú teplotu,nekasle nesopli a sem tam sa jej objavujú cervene vyrážky 😒
presne, pohotovost, neviem, kolko pije, ale mohla by byt aj dehydrovana, ked ma hnacku....
Pije dosť hlavne čaj a čistú vodu žiadne dzusiky ani sladké vody,hnačka začala v nedeľu večer a v pondelok ráno teploty. K doktorke sme nešli lebo kakala veľmi často...ale nebojte nie som blbá hneď som volala lekárke vcera.. S tým že keď sa nezlepší tak tam hneď ideme..reči typu pohotovosť si nechajte len som chcela radu čo pomáha proti hnačke...poradila mi lieky enterol.
Na hnačku pomaha Smecta, probiotika, vyvar z ryže, mrkvy, staršie pečivo, hydinove mäso - varene vo vode, banan, suchar, ak dieta ma problém niečo zjest mozeme podavat po lyzičkách rehydratačny roztok Kulišek...ja som davala aj slabší čierny čaj.
ak je pritomna aj teplota a zvracanie tak moze ist aj o rotavirus.
Horka cokolada,cierny caj s troskou skorice, cucoriedky..alebo silny cierny caj a v nom rozmixovat banan..chuti to celkom OK ako koktejl a zabera to ak to samozrejme nieje hnacka nejakeho bakterialneho povodu..a dieta..suchare,ryza,mrkva..probiotika..biogaja,hylak

@sutemko na pohotovost nie tu na MK a este od nedele???