Vysoké teploty a chrípka celej rodiny. Čo sa deje?
Dcéra má od stredy vysoké teploty nad 38,5. Teraz mala 37,9 toľko aj syn kašlú a soplia. Chytilo to aj nás rodičov, silná bolesť hlavy, únava, bolesť svalov. Prechádzate aj Vy s tým?
zajtra idem po 3 týždňoch do práce, lapilo ma to na nový rok 🤦♀️
Tak to ste na tom este dobre. V mojom okoli bolo toto spojene aj s hnackami a vracanim. Drzte sa.
@mirage nie iba ozaj či to je chrípka či nezuri aj iný vírus čo by mal podobne príznaky. Sme si zatiaľ vedomí že je to chrípka ale tak človek sa len spýtať nie pozalovat
Však je januar. U nas zatvorené školy
@veronika19895 v dr. Max stojí test na chrípku + covid 2,99 a budeš si istá, či je to chrípka.
@kleopatra114 a čo s tým získa? Aj tak sa treba liečiť doma
@sisska96 veď ona chcela vedieť , aký je to vírus. Tak som jej poradila moznost, ako to za 10 min. zistiť.
@kleopatra114 to chápem.... ale že ona čo s tým získa. Nikdy som nechápala tie testy.
@sisska96 ja som svojim deťom testy robila a viem, že mali aj chrípku A , aj B. Keď teplotovali bez iných príznakov , tak som bola rada, že môžem vylúčiťnapr. Mononukleózu , močové cesty, streptokokove angíny a podobne. Nevidím na tom nič zle,takto som len dr. Zavolala , že teplotujeme s chrípkou a keby sme si nevedeli poradiť , tak neskôr prideme.
Aj my sme všetci chorí
Mame doridricin, vitamin c, d, zazvorovy caj, rakytnicek a odšťavene jablká.

@veronika19895 Kazdy tyzden rovnaka tema uz aspon dva mesiace. Co je prekvapive na tom, ze v chripkovej sezone ste chori? ;)