icon

Aký priebeh chrípky mali vaše deti?

6. feb 2026

Ahojte, chcem sa spytat, aky mali priebeh vase deti s touto chripkou. Predpokladam ze dcera ju ma tiez, lebo pondelok, utorok mala teploty cca 39. Po nurofene vzdy kleslo. V stredu sa jej uz drzala len okolo 37 bez liekov, vcera uz uplne bez teploty. Krochu kadle a ma nenormalne sople.. ale do dnes rana zas mala 37,9. Dnes je taka smutna, ze je unavena, aj teraz mi zaspala.. teplotu ale nema.. je to normalny priebeh? Vdaka..

anjelicek26
•
6. feb 2026

V lekarni normalne sprav test na chripku... tych moznosti, co to moze byt v tomto stadiu, je velmi vela..

manqua
•
6. feb 2026

Ano, je to uplne normalny priebeh. Nedavala by som nic, ak ma teplotu do 38. No jednoducho treba len vydrzat 🙈

autor
•
6. feb 2026
@manqua

Ano, je to uplne normalny priebeh. Nedavala by som nic, ak ma teplotu do 38. No jednoducho treba len vydrzat 🙈

@manqua musim jej davat. Ona ked je zdrava tak ma beznu teplotu okolo 35. Zize 38 je uz pre nu tak ako pre nas 40.. mna len zarazilo to zlepsenie a potom zas zhorsenie..

mawisch
•
6. feb 2026

Syn mal nedavno chripku A. Bolo to rovnake, par sni vysoke teploty, potom den a pol bez teploty a potom sa mu teplota na den vratila, mwdzirum zacal kaslat a soplit.

bianka...
•
6. feb 2026

Prvé dva dni 40,2 kleslo min.39,3 to už bolo víťazstvo. Zábaly a Nurofen, paralen nezaberal, Ibalgin. Ďalšie 3 dni teploty do 39, prišiel kašeľ a sople. 6.den teplota do 38, kaseľ, 7.den konečne teplota max 37,3. 6.-7.den sa pridali hnačky.

autor
•
7. feb 2026

Boli sme napokon vcera u dr tak ma chripku A. Dostala isoprinosine tak snad pomoze .

miniminka
•
19. feb 2026

Môj začal s horúčkami v nedeľu, teraz mu 2x denne vystúpi do 38. Ale od včera večera ho bolia nohy- podkolenne jamky. Chodí len po špičkách. Rok dozadu to isté, len teraz neviem keď napr. Nemá teplotu či mu môžem dať ten nurofen a či nie. Nepamätám čo nám pred rokom povedali. Nemáte skúsenosť?

autor
•
19. feb 2026
@miniminka

Môj začal s horúčkami v nedeľu, teraz mu 2x denne vystúpi do 38. Ale od včera večera ho bolia nohy- podkolenne jamky. Chodí len po špičkách. Rok dozadu to isté, len teraz neviem keď napr. Nemá teplotu či mu môžem dať ten nurofen a či nie. Nepamätám čo nám pred rokom povedali. Nemáte skúsenosť?

@miniminka ak su bolesti take ze je dietatu zle tak by som dala.

ankare
•
19. feb 2026

@anonym_autor My máme tento rok miernejšiu chrípku. Minulý rok sme prekonali chrípku typu A a bol to masaker.

pictbridge
•
19. feb 2026

3 dni teploty vkuse spal kašeľ a 6 dni nechcel jesť krútila sa mu hlava a pálili ho oči. 2 tyzdne je doma už ale uz je Ok