Vysoké teploty u 4-ročného dieťaťa: Rady a skúsenosti
Maminky neprechadza si niekto teraz vysokymy teplotami u dietatka? Maly bude mat 4r a uz od soboty ide bomby stale cez 38.5 dneska dokonca 39.5 podarilo sa zrazit a teraz to zas zacina u dr crp bolo 16 cize ani vysoke ani nizke 🤦♀️
@kavasmliekom mna ide urvat ved on je uplne ako nevladny chudacik aj zvracal dneska ked sa nam.ppdarilo znizit na 37.3 tak aj cosi popapal chvalabohu ale teraz zas len lezi a teplota stupa
@patulka1992 môj nezvykne mat teploty, doktorka chcela robiť covid test, ale odmietla som, ved aj tak musí byť doma. A to ani týždeň nebol v škôlke, lebo aj predtým bol chorý. 🙈
@patulka1992 Moj dva a pol rocny, tiez od soboty... CRP v norme, teploty cez 38.5 vkuse... tiez mi povedal lekar, ze je teraz vela chripky
@patulka1992 syn 5r pred necelymi 2 týždňami horúčky skoro 40... trvali 3 dní. Potom hlieny kašeľ a 2 týždne doma zo škôlky.
Na Facebooku písali o tejto chrípke, každé dieťa má viac ako 5 dni vysoké teploty aj do 40 stupňov. Preto zatvárajú škôlky a školy po celom Slovensku. A veľa mamičiek písalo že to potom aj oni dostali. Tak ak môžete aj vy berte teraz rôzne vitaminy 🙂
My sice nie sme na Sk, ale 3 a pol rocny mal 5 dni vysoke teploty - bakterialna angina plus bronchitida...dnes je konecne trosku lepsie, ale od dnes aj 7 rocna atb. Tiez po 3 dnoch teplot..
V skolke chybalo 10 deti, dcerina ucitelka zo zs mi pisala, ze dnes neprisli 7.
19 mesačný to isté, horúčky, neskôr hlienitý kašeľ, už 3.tyždeň sa trápi,stále ešte kašle, CRP iba 8, no lieky mu dala tak či tak,už to mal na dýchacích cestách...schytala som to aj ja a muž samozrejme, u mňa rýchly nástup...jeden piatok iba škrabanie hrdla, do pondelka to už boli dolné dýchacie cesty a strašné bolesti krížov a hrudníka...ú mňa je to už 2 týždne a stále nie som ok...doktorka, že je toho teraz veľa,že vírus s rýchlym spádom 🤷♀️
@kristina210 nas uz ma hlienity kasel vcera vecer zas 39.5 teplota ja tiez uz vcera cely den bolest krizov chrbta kasel tlak na prieduskach co zas je toto za vyroza 🤦♀️ vraj je nejaky covid s chripkou zas rozsireny dr nam povedala a ze velmi vela deti je takychto ako sme my ale akoze maly hotovy ten ani chodit nevladze v kuse by len lezal spal uz nech to prejde toto drzim palce nech ste cim skor fit
@patulka1992 my sme si s tým prešli aj syn 8 ročný aj dcéra 3,5 ročná... Teploty začali ustupovať až na 6ty deň a na 7mi už neboli. Je to horuckovy vírus

@patulka1992 áno, od soboty vysoké teploty, len spí, pije čaj, nechce nič jest. Doktorka povedala, že to je nejaká nová chrípka, vetrať, tekutiny, znižovať teplotu. V triede ich v piatok bolo 5 deti, aj to pospajane, všetko to isté, vysoké teploty