Vysoký cukor u 5-ročného dieťaťa
Ahojte nebudem písať kde a čo sa stalo. Ale k veci dcére vyšiel cukor z krvi 15, aj v moci mala.
Viem, že pravdepodobnosť žeby to nič nebolo je mala. Čakáme na výsledky, prosím tie čo máte deti a majú cukor. Napíšte mi všetko...
Dcéra má 5
Nedala si dcére pred odberom čaj s cukrom? Mne sa to stalo a výsledok 6? Ped. tiež gúľal očami.
Nedala si dcére pred odberom čaj s cukrom? Mne sa to stalo a výsledok 6? Ped. tiež gúľal očami.
@anonym_4e1890 no 6 je iné ako 15. Jedlá ráno jogurt sladký ale vraj je to nepravdepodobné .
Bud rada,ze sa na to prislo.Vela deti skonci v bezvedomi na Jiske.Z krvi zistia protilatky a bud potvrdia alebo vyvratia DM1.
@anonym_4e1890 čaj s cukrom jej glykemiu 15 neurobí, nepis hlúposti
@anonym_autor kludne napiste ss, co Vas zaujima
@anonym_b507a5 Prečítaj si čo som napísala. ak nemáš čo tak nereaguj. Nepíš hlúposti.
@anonym_b507a5 som dospela cukrovka v rodine je dedičná , mama ju má
Keď zjem veľa cukru napr coca colu 2l fľašu zákusky a veľa iného cukor mám do 6 Max
Takže tak
@anonym_b507a5 som dospela cukrovka v rodine je dedičná , mama ju má
Keď zjem veľa cukru napr coca colu 2l fľašu zákusky a veľa iného cukor mám do 6 Max
Takže tak
@anonym_40b878 a?
@anonym_autor no, bohužiaľ pravdepodobnosť že je to cukrovka je takmer istá. Neboj sa, to sa časom utrasie, dá sa s tým žiť.
Synovec mal ako dieťa vysoký cukor až tak, že v 1. ročníku v škole odpadol. Začal s veľmi prísnou diétou, nič sladké, žiadne pečivo, čokláda,... A pomohlo to. Časom si na to zvykol tak, že aj teraz odmieta sladké, no lieky na cukor ani inzulín nebral a to už má 45 rokov, cukor v norme. Chce to silnú výdrž, hlavne rodičov.
Kamoskin syn ma diabetes a prisli na to nahodou. Uz ma cip a tiez pumpu na inzulin myslim. Normalne funguje, hra hokej, ma 11 rokov, maju od 7 zistene
@anonym_4e1890 no 6 je iné ako 15. Jedlá ráno jogurt sladký ale vraj je to nepravdepodobné .
@anonym_b507a5
@anonym_autor z jogurtu by bol ten cukor tak 5-6 , ale nie 15
@anonym_40b878 a?
@anonym_b507a5 pointa je to že dieťa cukrovku ma
@anonym_b507a5 pointa je to že dieťa cukrovku ma
@anonym_40b878 ty si asi nepochopila čo som písala, nevadí, svet sa toci ďalej
@anonym_40b878 ty si asi nepochopila čo som písala, nevadí, svet sa toci ďalej
@anonym_b507a5 to skôr ty nechápeš tomu
@anonym_autor je to DM 1 ale mali by ste byt v nemocnici a mali by ju nastaviť …
Pockajte si na diagnozu. Nas mal pri prijme do nemocnice glykemiu 17 a ketoacidozu. Potvrdili mu DM1, dost to zamava aj s rodicmi. Ale naucili sme sa, uz ma inzulinovu pumpu
Tiez si myslím že to bude DM1 ,neboj sa, po prvotnom šoku a časom sa to utrasie - zvyknete si. Dá sa normalne žiť plnohodnotný život , moja dcéra má DM 1 a to je autistka nerozpráva a žijeme uplne "normalne" je na perach a v pohode zvládame. Ak más fb pridaj sa do skupiny DIA mamičky mne veľmi pomohli v začiatkoch.

Najskôr diabetes 1