@anavixy ahoj..replík áno.
Plienky som menila..nepomohlo..nejaký krém bebrlo s panthenolom aj zasyp..ani to nejako nepomáha.. aj vetrať nechávam
A ako dlho to ma? Nejde mu cez to okrej plienky co ho drazdi a sucha tam? Skus este ten hypermangan a zmenit krem, spiridea je vyborna, aj bepanthen, pythiol aj rybilka su super, Imazol ak mas mozes vyskusat tiez. Sudocrem ja osobne nemam rada, vadi mi parfumacia. Kazdopadne este by som skusila iny krem a dala tomu nejaky cas (max do buduceho tyzdna) a potom sla k dr. Tie kremy neskusat vsetky naraz samozrejme… 🍀
Nápis do skupiny Zdravotníci na MK.
@anavixy vieš co.
Ma to asi vyše týždňa..na stehnách hlavne..také drsne je to na dotyk..a teda ten krem neviem aký
...plienky mam pampers aj lupilu
Nevyzerá že ho to.boli
A inde to nema? Ci to nie je ekzem.. ale teda pripada mi to ako plienkova dermatitida, ako dobre vidim ma to aj na zadocku podobne
@anavixy nie len v okolí plienky..už to mal raz podobne ale vtedy pomohlo zmeniť plienky
Inak chcem ta ešte pochváliť a poďakovať.. už viac x si mi tu dobre poradila..si múdra dama😀
Skúšala si bepanthen baby? Plienky odporúčam Pampers harmonie.
Haha dakujem 😄😊ja by som asi dala sancu bepanthenu, ked to ma take suche drsne a urcite ten hypermangan (ten aj vysusa, takze aj preto potom krem mastnejsi) a este aj tie mensie (alebo nejake ine, mozno “prirodnejsie”) plienky by som zvazila, nech mu to tak nedrazdi priamo tam 🤔
@anavixy prírodné mal..aj tie mu nerobili dobre..začalo to byť najskôr cervene..potom to obledlo..ostali len niektoré miesta cervene a drsne.tak neviem
@anavixy keď niečo už píšem len tebe
@tianna ma pampers tuším premium.
Vymen za Pampers Harmonie. Z premium sa mi stredný syn neskutočne vysypal..

Nepises co ste uz skusali… ale teda hypermangan pripadne repik, vela vetrat, spiridea krempasta napr alebo bepanthen alebo nieco podobne (nevyzera to byt zaparenina skor take vysuchane, ale v zasade sa da pouzit akykovel krem aj na zapareniny urceny) a zmenit plienky, mozno aj mensiu velkost by som skusila.