icon

Z nádchy zápal pľúc

dollynkaa
30. dec 2016

Dobry vecer. Zeny poradte mala ma od pondelka soplik kasel z toho soplu taky nie suchy.mala trosku aj teplotu ale uz len sopel a kasel este. Ja mam to iste. U doktorky sme neboli nakolko som jej volala pocas sviatkov a povedala co jej mam kupit a ze ten kasel je zo soplov. Dnes vsak svokra zacala ze co ak uz ma zapal pluc atd. Rano sa chystame na kramare ale normalne ma moc vystrasila. Je to mozne z nadchy zapal pluc?

Strana
z2
stuplicek33
1. jan 2017

@adula12 moja dcéra minulý rok skončila zo 4- daňového mierneho pokasliavania v nemocnici so studeným zápalom pľúc.Obcas pokasliavania,tiez som si myslela,ze nič vážne to nebude,iba soplila.Takze nedá sa povedať,ze môže byť to a nemôže byť ono.Je to individuálne.

imaf
1. jan 2017

aj ja som zase chory ako kazdy rok o takomto case. Teplotu nemam, ale nieco upchate medzi nosom a hrdlom asi tyzden, nutka ma to na prehltanie a sa mi zda, ze sa mi to zhorsuje. Nadcha je tiez, k tomu mierny kasel, ale uz zacinam aj vykasliavat taky tmavsi hlien. Dal som citrony, grepy, zazvorovy caj, bromhexin, olynth, ale nepomaha. Citim sa slaby, unaveny, ale nie je to ta typicka chripkova slabost, tu poznam

Strana
z2