Za ako dlho účinkuje Ospen 400 u detí?
Ahojte, za ako dlho prosím zabrali ? Malý ma 10 mesiacov, predpísali mu ich v nedeľu na pohotovosti, o 17 mal prvú davku. Ale stále horučkuje, včera 40 dokonca... Doktorka že ak bude horučkovať aj dnes tak rovno na Kramáre naspäť. Má hnisavu angínu
Preco na Kramare? Ved tvoj pediater pracuje. Tak chod zajtra na kontrolu k nemu... CRP dietatu robili? Do 48hod od zacatia atb liecby by malo byt bez teplot. Ak bude stale teplotovat, treba ist rano pediatrovi. Moze mat aj mononukleozu.
Preco na Kramare? Ved tvoj pediater pracuje. Tak chod zajtra na kontrolu k nemu... CRP dietatu robili? Do 48hod od zacatia atb liecby by malo byt bez teplot. Ak bude stale teplotovat, treba ist rano pediatrovi. Moze mat aj mononukleozu.
@zenazaba nerobili mu nič, mal hnis na mandliach. Pediater pracuje až oddnes, začalo to v sobotu večer. Pediater sám povedal že rovno na Kramáre keď to bude stále zle, že s tým on nič nenarobí.
@lorrainet wau... Dieta ma atb, neustupujuce horucky a pediater povie, ze s tym nic nenarobi?? Ziadne CRP, nic? Ze by aspon zistil ci ma docinenia s bakterialnou anginou alebo mononukleozou?
@zenazaba je to horšie , keďže lekár zanedbal vyšetrenie určil mu nesprávnu diagnózu. Celý čas si prechádzal šiestou chorobou. Zistené až včera keď som utekala na urgent s výsypom. Naozaj super doktorov máme na SK ...
@zenazaba je to horšie , keďže lekár zanedbal vyšetrenie určil mu nesprávnu diagnózu. Celý čas si prechádzal šiestou chorobou. Zistené až včera keď som utekala na urgent s výsypom. Naozaj super doktorov máme na SK ...
@lorrainet a po kolkych dnoch horucok ste sli k dr? On ani nie ze zanedbal, ale skor videl co nemal, lebo siestu chorobu inak nez po vyseve nediagnostikujes (ale zvycajne priebeh je taky ze cca 3 dni horucky a potom vysev, preto pocas horucok sa neda urcit), on videl aj zapalene hrdlo - pre lekarov automaticky angina a atb. ALE ked naozaj ma/l aj zapalene hrdlo a hnis na mandliach, stale aj ten vysev moze byt z anginy… sarlach vylucili, hej? Nie je to lepsie v akom zmysle, stale horuckuje alebo len to ze ma uz aj (neskodny) vysyp?

Atb nie su proti horucke. Antipyretika dufam davkujes podla vahy a maximalneho odporucaneho davkovania.
Atb potrebuju zvycajne aspon 2 aj 3 dni aby zabrali.