icon

Za aký čas začne Zodac účinkovať na alergiu?

stela567
2. aug 2025

Ahojte baby. Prvýkrát som užila o pol ôsmej večer tabletku Zodac 10mg voľnopredajné. Ma byt uzinnost do hodiny? Tak mi povedala pani lekárnička. Užívam prvýkrát. Mam bolest oka a "sople" v oku. Ale teda necítim zatiaľ nič. 😅 tak neviem. P.S. na ocnom som bola tak asi pravdepodobne alergia. Ďakujem

dzulli1980
2. aug 2025

Užívam Zodac už dlho na alergiu, do cca 40 minút zaberie.

kp7333
2. aug 2025

Zodac sam o sebe oko neporiesi, len pomoze zmiernit svrbenie a opuch dutin. Treba si davat aj kvapky do oka a sprej na odpuchnutie nosa.

stela567
autor
2. aug 2025
@dzulli1980

Užívam Zodac už dlho na alergiu, do cca 40 minút zaberie.

@dzulli1980 1 tabletka ta zbaví všetkého? Lebo ja teda to oko cítim ale menej ako pred. Ale žeby to bolo úplne vyliečenie to nie. A pokračuješ 7 dni? Alebo si dáš len 1 tabletku?

stela567
autor
2. aug 2025
@kp7333

Zodac sam o sebe oko neporiesi, len pomoze zmiernit svrbenie a opuch dutin. Treba si davat aj kvapky do oka a sprej na odpuchnutie nosa.

@kp7333 mam Hylo fresh kvapky

dzulli1980
2. aug 2025
@stela567

@dzulli1980 1 tabletka ta zbaví všetkého? Lebo ja teda to oko cítim ale menej ako pred. Ale žeby to bolo úplne vyliečenie to nie. A pokračuješ 7 dni? Alebo si dáš len 1 tabletku?

@stela567 No 1 tabletka Ta všetkého nezbaví ... tak ako som písala, užívam Zodac dlhodobo ... je to antihistaminikum ... pokiaľ máš zápal, nepomôže Ti.

sszuzu8
2. aug 2025

Mne vôbec nepomáha keď je nejaká alergia. Skôr ma len berie na spanie. Skôr dithiaden pomôže

kp7333
2. aug 2025

Na zapalene/hnisave oci su z volnopredajnych najlepsie Ophtalmo septonex ocne kvapky. Ak nezaberu tie, tak potom uz len dat si predpisat antibioticke. Si si ista, ze to mas z alergie?