Za koľko dní dostane dieťa kiahne zo škôlky?
Ak su od piatka v skolke kiahne,za kolko dni ich moze dostat moje dieta?az za tych 14 dni?alebo kludne aj skor
u nas to bolo presne na 14 den u kazdeho dietata. predali si to postupne po 2 tyzdnoch
Cize nemusim stresovat ze dostane teraz ....okiiii vdaka
Nam sa teraz nepodarilo dostat. Dcera bola s kamoskou, co mala kiahne, jedli, hrali sa spolu cely den, pili z jedneho pohara a nic 😀
To je individualne. Moje deti, keď v škôlke od novembra boli ovcie kiahne, ich vtedy dostali az v aprili, aj to len syn. Dcéra potom v máji.
Presne na 21 deň.
Dobre diiik zeny ,tak si este vydyyychnem 😆
nemusí vôbec...
U nas surodenci medzi sebou 2tyzdne.
Dcera sa vysypala v skolke v piatok mi ju poslali domov s jednym.pupacikom.ja presne o dva tyzdne po nej
U nás to bolo 14d
môj odoláva už 8 rokov , takže nemusí vôbec 😂 teraz má 10 rokov a reálne uvažujem nad očkovaním
Inkubacna doba je 2-3t, len vynimocne skor, takze moze dostat o 2 tyzdne alebo aj o 5, podla toho ci sa nakazi od prveho dietata v skolke alebo napr od posledneho…
U nás to bolo presne 14 dní
Ako cakam ze raz dostane len teraz nemusi 😄
21den
Od 7-30 dni je standardna inkubacna doba, nasi dostali po 14 dnoch
môj odoláva už 8 rokov , takže nemusí vôbec 😂 teraz má 10 rokov a reálne uvažujem nad očkovaním
@puertorico To su tie covidove deti, nasi to mali tak isto, v tom vnimavom obdobi opatrenia, zavreti doma a potom to priniesla najmladsia, starsi to dostali od nej ako 9 a 12 rocni. Tiez som uz zvazovala ockovanie, len nikto ti nepovie, kedy mas dat preockovat, ze ta vakcina funguje 10-15 rokov, ale moze aj viac. No kto bude sledovat protilatky? Ale 2x by som nevahala, lebo prieheh mali hrozny.
Moja dostala od dcéry na 12 ty den. Čiže od prvého kontaktu, keď sme vedeli že mladšia ma.
Ak to vieš čerstvo odporúčam očkovať do 48 hodín.
Staršia mala super priebeh. 5 vyrážok žiadna horúčka.
Mladšia mala na jednu dávku nurofenu a asi 60 vyrážok cca. Čiže tiež nič hrozné.
Ťažko povedať, tvoje dieťa môže mať vyrážok 500 a horúčky 3 dni. My sme dali mimochodom očkovať aj muža lebo nemal. Tým ze po prvej dávke nedostal od dcéry ďalej sme nedali opakovanie, Staršia dostala, čiže ani u nej druhá dávka neprebehla. To len ako tip
Moja dostala od dcéry na 12 ty den. Čiže od prvého kontaktu, keď sme vedeli že mladšia ma.
Ak to vieš čerstvo odporúčam očkovať do 48 hodín.
Staršia mala super priebeh. 5 vyrážok žiadna horúčka.
Mladšia mala na jednu dávku nurofenu a asi 60 vyrážok cca. Čiže tiež nič hrozné.
Ťažko povedať, tvoje dieťa môže mať vyrážok 500 a horúčky 3 dni. My sme dali mimochodom očkovať aj muža lebo nemal. Tým ze po prvej dávke nedostal od dcéry ďalej sme nedali opakovanie, Staršia dostala, čiže ani u nej druhá dávka neprebehla. To len ako tip
@sono2 nexhcem dat ockovat

Aj skor