Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.

    Bračekovia 🥰

    Rodina ❤️ #smestyria

    Eman 💙❤️

    Mom to be ❤️
    Mum of two Boys 💙
    33 week pregnant

    okm221
    30. aug 2021    Čítané 61x

    Vlhčené obrúsky WaterWipes

    Vlhčené obrúsky WaterWipes obsahujúce 99,9 % vody a kvapku ovocného extraktu z grapefruitu a sú výbornou alternatívou pre jemnú pokožku bábätiek. Sú vhodné aj pre detičky so sklonom k ekzémom. Obrovskou výhodou je to, že sú bez obsahu plastov, alkoholu, mydla, parfémov a bez použitia chemických konzervantov. Vďaka bio materiálu sú 100% biologicky odbúrateľné. 

    Som veľmi rada, že som mohla počas jedného týždňa otestovať tieto obrúsky. V prvom rade by som chcela vyzdvihnúť naozaj vysoký obsah vody, ktorý som spozorovala hneď aj vďaka vyššej hmotnosti balení. Balenie možem popísať ako klasické, ako sme pri tomto type obrúskov zvyknutí. Po otvorení sú obrúsky stále vlhké, až do spotrebovania. V porovnaní s inými obrúskami odstránia nečistoty veľmi ľahko. Páči sa mi, že sú vyrobené z biologicky rozložiteľného materiálu, bez akýchkoľvek pridaných látok. To môže zohrať dôležitú úlohu pri bábätkách, ktoré majú citlivejšiu a problematickejšiu pokožku. Chvalabohu, my problém s citlivosťou nemáme, avšak ani po používaní týchto obrúskov som žiadne nepríjemnosti na pokožke nespozorovala. 

    Ako miernu nevýhodu by som uviedla materiál obrúskov, ktorý je mierne drsnejší a po častejšom utieraní citlivej detskej pokožky sa môžu objaviť začervenania. Určite by som uvítala "papierovejšie" zloženie. Ako ďalšiu nevýhodu uvádzam vyberanie obrúskov z balenia, ktoré bolo častokrát problematické. Obrúsky WaterWipes som nevedela rýchlo vytiahnuť, boli akési zlepené a často som vytiahla aj viac kusov naraz. Poslednou nevýhodou je cena obrúskov, ktorá je skutočne vysoká, avšak na ich obsah a zloženie je znesiteľná. Obrúsky sme používali na intímnu hygienu, na iné použitie som využívala konkurenčnú značku. 

    Na záver by som hodnotila obrúsky ako veľmi dobrú alternatívu hlavne pre tých, ktorí sa snažia byť šetrní k planéte a pre detičky, ktoré majú problematickú pokožku. Avšak pokožka každého bábätka je iná, a preto je potrebné produkt overiť vlastnou skúsenosťou. 

    #skusenosti_waterwipes_bio39