icon

Zabudnuté lieky

asfodelka
3. aug 2013

Potrebujem radu. Vytrepali sme sa z kosic do lucenca na zopar dni a zabudli sme doma dost dolezite lieky pre maleho. Mozu nam ich predpisat na pohotovosti alebo ako inak sa da vybrdnut z takeho problemu ked je este aj sobota? Mate niekto takuto skusenost? Dakujem za akekolvek rady.

cairka
3. aug 2013

Videla som tvoj príspevok v téme o epi. Asi jediná možnosť je skúsiť ísť na pohotovosť a ukecať ich, nech predpíšu. Za pokus nič nedáš, držím palce. Alebo možno na blind do lekárne, ale to je asi ešte menej pravdepodobné, ale možno by sa nejaká dobrá duša zľutovala. My máme, ale aj od nás ste ďaleko 😝 Berie k tomu ešte aj niečo iné? Možno by to na pár dní pokrylo...

asfodelka
autor
3. aug 2013

@cairka dakujem, este cakame kym sa maly zobudi a skocime na pohotovost. No len nemam spravu z neurologie tak neviem ci nam predpisu. Komplikovane je to. Jedine ak by mala poistovna v systeme ze malemu stale predpisuju tie lieky... Hadam sa nieco podari. Este sa mi nestalo aby som zabudla zobrat lieky. :(

asfodelka
autor
3. aug 2013

@cairka a k tomu berie len pyridoxin a to je vitamin tak asi nas nezachrani...

cairka
3. aug 2013

@asfodelka Nie, nie, pyridoxin nepomôže...My máme 2 lieky, ale ono aj keby ostal doma jeden, tak s najväčšou pravdepodobnosťou aj druhý....takže to by aj tak asi neriešilo. Hádam sa vám podarí vybaviť. A Diazepam rektálny máš? keby nechceli predpísať sirup, skús sa spýtať, či by to pomohlo aj preventívne. Len by bol ospalý a z výletu by tiež zrejme moc nemal 😒 Držím palce na chápajúceho doktora na pohotovosti 😉

asfodelka
autor
3. aug 2013

@cairka dakujem,ozvem sa ako sme dopadli.

asfodelka
autor
3. aug 2013

@cairka ked sa nabuduce budem chciet citit ako hlupana pojdem na lc pohotovost. Doktorka mi tak nadala ako by som bola cisty retard. Ale nakoniec sa nadomnou zlutovala a dala mi recept ktory si uhradim sama a nie poistovna. Zial ani v jednej lekarni nemali tak az na objednavku v pondelok. Takze sme este boli hladat dalej kto by nas zachranil.. A na detskom oddeleni nam pozicali nakoniec aj ked sa to nezaobislo bez komentarov aka som nezodpovedna ...potom im musim samozrejme vratit kvapky spat. Takze mame kvapky a ja mam zly pocit zo seba. Raz by som sa chcela stat takym nadclovekom ako pani doktorky ktore sa v zivote nezmylia a na nic nezabudnu.

cairka
3. aug 2013

@asfodelka , zabudni na ne, stane sa... Hlavne, že máte kvapky. Tak peknú dovolenku prajem 🙂