icon

Začervenanie líc u trojmesačného dieťaťa

berrn
12. apr 2025

Dobrí chcela by som poradiť mali bude mať 3 mesiace a skoro týždeň ma toto na tváričku coto môže byť už som zúfalá mastim mu to kremom spiridea ale dajako mu to nemizne

Začervenanie líc u trojmesačného dieťaťaZačervenanie líc u trojmesačného dieťaťa
denkabemommy
12. apr 2025

Prečo mu to kremuješ pastou na zapareniny, keď je to očividne vysušené až až 🤦‍♀️. Kúp si neparfumovaný krém - bioderma atoderm, la roche posay lipikar, eucerin atopicontrol,… a natieraj tým kľudne aj celé telo 🙂 hlavne žiadne voňavé, úžasne olejčeky a vôbec nie ničím na zapareniny, keď tam nie sú. Do budúcna kuk aj coldkrémy, tie sú super v prípade silnejšieho vetra alebo mrazu.

joesvk
13. apr 2025

Nezmenila si mlieko?Môže to byť aj alergia na stravu.
Nám na toto kožná odporúčala Holtov krém.Ale trvalo niekoľko mesiacov, kým sme sa tých červených líc zbavili. Raz bolo lepšie, raz horšie.

joesvk
13. apr 2025

A ešte ovsený kúpeľ som rozrábala na noc a natrela líca, aby sa v noci tak neškriabala.

ivanka349
13. apr 2025

alergiu zlaticko male ma posielam ti prirodny produkt pre babatka je to krem na citlivu atopicku pokozku tych najmensich https://zerotoxic.sk/products/odylique-emolienc...

taktotedanie
13. apr 2025

Skus zavolat pediatrovi nech posle recept na mast s kys mliecnou

maryetta
13. apr 2025

Detska dr nepovedala nic?
Max by som skusila holtov krem. Pripadne ozaj iba cistu vodu bez akejkolvek "chemie".