icon

Začervenaný semenník

macusana
30. nov 2016

Co to môže byť.? Nereaguje bolestovo na dotyk. Ma to vystúpenie. Zaparenina to nieje balim do bavlnenych plienok casto prebalujem aj 9* umyvame len cistou vodou.

macusana
autor
Odpoveď bola odstránená
mikela22
30. nov 2016

Mame ten istý problem, nereaguje to na nic. Vyskusala som vsetky masticky z obchodu, casto menime plienku, vetrame, umyvame len vo vode-ziadne vlhcene obrusky, a aj tak ziadna zmena. Dnes sme s tym boli u koznej, ta nam predpisala pimafucort-kortikoidno-bakterialnu masticku ☹ . No, neviem, idu mu aj zubky, a aj celkovo je chory-zahlieneny, ci to nie je z toho.

macusana
autor
30. nov 2016

Ahoj mikela22 aj nam idu zubky. Je ple dojceny sem tam ku dam bananik a to co jeme aj my ale to som uz skir zacala tajze v prikrme to asi nebude. Nechcem s nim behat po doktoroch joj.

moni244
30. nov 2016

Po doktoroch nechces, ale vycapovat taketo foto na nete, kde si t moze najst hocikto, to je uz ok, ach jaj, tieto internetove mamicky

sibalka21
30. nov 2016

Jeziiis dalsaaa... Tebe vobec nieje blbe davat fotky cikuly svojho decka na net? ... Sak mu to natri sudokremom a hotovo... A pre buducnost, ako matka by si mohla vediet ze taketo fotky na net nepatria, hotovy raj pre uchylakov paneboze....

glorikarebeka
30. nov 2016

@macusana prosim ta stiahni to!!!!

tanina724
30. nov 2016

Skus to potrieť pytiolom. Nám to vždy rýchlo zabralo.

teta1
30. nov 2016

no ukamenujte ju ! staci slusne napisat, nech to stiahne...moj 3rocny to ma casto, boli sme u dr. aj kozneho a nic nepomaha 😕 nie je to sice az take vyrazne ako u vasho drobca ale ma to tam bezne...dala som sudokrem, framykoin,ine maste a stale to tam ma...vraj kontaktna dermatitida, ale pritom sme bez plienok, mal to aj ked mal plienky...cize najskor skuste ozaj pediatricku ci kozne...vela zdaru 😉

boborko
30. nov 2016

Namiesto toho aby ste to natrela pytiolom alebo sudocremom tak sem radšej dáte fotku a cakate že mu to zmizne?neskutočne

macusana
autor
30. nov 2016

dami ktore maju patent navsetko ... dakujem za pomoc. swtale to ma natrete ako mam popisat problem hmmmmm. no nic tym ktore pomohli dakujem tym co vsade len uchil asi ich mate doma skoda reci

macusana
autor
1. dec 2016

@sibalka21 verym ze sa aj ty dockas rady a prajem ti aby stretala presne takych ludi ako si ty.