icon

Zachádza vášmu dieťaťu oko? Zistite viac!

arexka
7. jún 2024

Dobrý deň chcem sa spýtať na názor včera u svokry bola jej kamarátka a vravela že sa jej zda že malej zachadza oko nam sa nezda ma 3 roky ...

egonsk
7. jún 2024

ocny pingpong nevidim.

zuzinka888
7. jún 2024

Mne sa zda ze ano. Odfot si ju ked sedi a diva sa rovno pred seba na predmet ktiry bude vo vyske jej oci.Nie tak z boku pri hre.

matullienka
7. jún 2024

Mne sa zdá, že jedno jej trošku zabieha, ale možno to je aj uhlom z akého bola dcérka fotena

iwka1984
7. jún 2024

@arexka pre istotu by ste mohli ísť na očné 😉 my sme tiež nič nevideli na synovi a teraz v 5,5r mu musíme lepiť očko lebo ma tupozrakost a ževraj je to zo škúlenia. Tak dúfame že to pomôže máme na to ešte rok kým pôjde do školy 😉

letfenixa
7. jún 2024

Ani. Choďte na očné.

ariannazara
7. jún 2024

Podľa mňa áno, môj syn to ma tiež tak to viem porovnať. Mala by si s nou len pre svoj pokoj navštíviť doktora ocneho

ivanabat
7. jún 2024

Mne sa tiež zdá, že trochu áno, takže by som išla na očné, pre istotu. Toto je najlepšie podchytiť hneď na začiatku, aby potom neboli zbytočné komplikácie.
Najlepšie to bude vidno, keď ju odfotíš tak, ako písala @zuzinka888.

arexka
autor
7. jún 2024
ariannazara
7. jún 2024

@arexka podľa tejto fotky poslednej určite je tam škulenie. Takže navštívila by som očného doktorka. Koľko má rokov? Treba to čím skôr podchytiť.

arexka
autor
7. jún 2024

Mame prave druhého synčeka o týždeň s ním mám prísť na poradňu k dr. Pôjdem tam s oboma a spytam sa ho na nazor .. ona to oko mala trochu už keď sa narodila ale vtedy vravel že to mavaju male deti že to sa upraví a teraz mi to príde že ma oči ok keď sa na ňu pozeram idu obe v jednom smere ale opytam sa no

arexka
autor
7. jún 2024

@ariannazara 3 roky

eeffka
7. jún 2024

@arexka rovnomerne to nema, ty si zvyknuta, sla by som na ocne kym je cas

ariannazara
7. jún 2024

@arexka určite chod, netreba to zanedbat môj malý nosí od roka okuliare a ma 5.

thirstymonk
7. jún 2024

Na prvych fotkach rozhodne. Na tej druhej to nevidno

simona20201309
7. jún 2024

Áno, jednoznačne. Divím sa ze toto niekto nevidí? Mal by ísť tiež na očné 😉

simona20201309
7. jún 2024

A nedovol jej sedieť do W. Tretia foto zhora. Ničí si kĺby

nyphadora
7. jún 2024

@arexka určite chodťe na očne, sa mi zea že ano, ale o dva mesiace môže viac, hľadaj očneho.

mollinka
7. jún 2024

my sme pocuvali podobne veci zo skolky pri synovi. Aj sme isli na ocne, ale dr povedala, ze ma siroky koren nosa, preto to tak posobi a ked podrastie, tak to zmizne. z mojho laickeho pohladu to ma aj vasa dcerka takto, ale na ocne by som aj tak skocila, aby ste to mali od odbornika.

alexandra383
7. jún 2024

@arexka detom cca do roka by sa to malo upravit, u vas sa neupravilo, ja by som to riesila

viestta
7. jún 2024

@arexka deti mozu skulit ked su unavene, nemusia skulit vzdy, ale ja by som pre istotu sla na ocne

januska12323
7. jún 2024

Podľa poslednej fotky áno ale do potvrdí ti to len očný lekár.

h2
7. jún 2024

@taktotedanie , pozrieš sa na to, prosím?

luccija
7. jún 2024

@arexka má očká blízko seba môže to skresľovať a prvá fotka je úplne zlá.Ale choď k očnej pre istotu.A má obrovské krásne oči🙂

taktotedanie
7. jún 2024

@arexka z fotky sa to na 100% neda urcit na to su testy, ktore urobi oftalmolog
Objednaj dceru pre istotu a v takom velu by uz ocne mala absolvovat

arexka
autor
7. jún 2024

Ďakujem za rady a ano objednala som dcerku na očné ale az auguste maju voľné tak pôjdeme vtedy no hej nech to posudi doktor pre mňa ako mamu ma najkrajšie očká a to že sedela chvíľku pri mačke v hentakej polohe jej snáď nohy nepokazí to bola chvíľka nie celý deň 🙂

arexka
autor
7. jún 2024

@mollinka ja si tiež myslim ale šak nech to teda vidí očný auguste tam pôjdeme

luciazahornadska
7. jún 2024

Nemusí to byť škúlenie - ale zájdite na očné, aby vám povedali na 100% 🙂 Napríklad náš syn má široký koreň nosa a epikanty... Často to vyzerá tak, že škúli - ale neškúli...je to len "iné" postavenie očí. 🙂

kristiinaz
9. mar 2025

@arexka dobry den , ako ste dopadli ? Bolo to skulenie ?

arexka
autor
10. mar 2025

@kristiinaz nie nebolo ... Boli sme na očnom oči ma zdravé vidi dobre doktorka povedala nech sa každý stara o svoje dieťa a nerieši cudzie..a ako rastie už to nemá take ma pekne zdrave očka