icon

Zahlieňuje mlieko?

magnetika
3. feb 2014

Tak zahlienuje mlieko ale nie ?! 😨

Strana
z2
danja121
8. aug 2016

mohlo by pit kravske mlieko aj babo?4 mesacne?

sense
8. aug 2016

@danja121 moze nasa pije od roku a pol a v pohode...kupujeme cerstve plnotucne...ziadne trvanlive

danja121
8. aug 2016

@sense a ak sa mozem opitat.. mas neake skusenosti z nutrionom?hacko alebo arko?

sense
8. aug 2016

@danja121 to je na reflux?

buckeye
8. aug 2016

@danja121 4 mesacne ci 14? 4 este urcite nie!!, kravske mlieko az od jedneho roku

sense
8. aug 2016

@danja121 az teraz som si vsimmla ze 4 mesacne, ak ma 4 mesiace tak urcite nie, my sme boli v 4 mesiacoch na nutrilon comfort, a neskor sme boli na hipp combiotik,...az po roku a pol som zacala davat kravske mozno aj trochu neskor uz si to presne nepamatam, ale ak ma dietatko 4 mesiace urcite by som mu ciste kravske nedavala

danja121
8. aug 2016

@sense no ha.je na stolicu a ar je na reflux

sense
8. aug 2016

@buckeye spravne pises , az vdaka tebe som si vsimla ze sa jedna len o 4 mesacne dieta, ...tak takemu urcite nie kravske

sense
8. aug 2016

@danja121 my sme kvoli kolikam a stolici davali ten confort, dcera mala tiez reflux ale z AR jej byvalo este horsie na brusko, tak sme krmili nadalej len confortom a davali sme menej a castejsie

danja121
8. aug 2016

@sense aku davku by som mala davat,?

danja121
8. aug 2016

@buckeye no este dobre ,ze pises..uz by som to skusila hihih

sense
8. aug 2016

@danja121 ja som sa riadila podla toho co je na obale a podla hladu malej snazila som sa dodrziavat odstupy aspon dve a pol hodiny

danja121
8. aug 2016

a co by sa stalo keby som menila napr:cez den ar a cez noc confort?lebo mali ma problemy aj z refluxiov aj zo stolicov...porad prosim..uz ma nebavy listovat strany na pc a ani v knizkach

sense
8. aug 2016

@danja121 to neviem coby to spravilo ja som nemenila , ak ma reflux silny skus skor nutriton , a ostat pri conforte...

buckeye
8. aug 2016

@danja121 a ked ma reflux, nedavas ju moc skoro lezat po nadojceni? nema zlu polohu pri lezani (mal by byt jemny naklon, ze je hlavicka vyssie), alebo skus davat mensie davky a castejsie, mozno je jednoducho prejedena, cast deti si rovno odrgrcne, casti to tlaci na zaklopku az sa urobi reflux

danja121
8. aug 2016

@sense reflux ma skoro pri kazdom odgrgnuti. no stoho ar nie.. len z neho nema dobru stolicu.preto by som chcela vyskusat aj ten confort..len mam strach..

danja121
8. aug 2016

@buckeye prave ,ze ja ho mam skoro cele dni na rukach.a ked lezi alebo spinka tak je vo zvisenej polohe,nie velmy ale je.

sense
8. aug 2016

@danja121 ak len odgrcne tak to neries ....ak by ma problemy so spankom a grcia vela, neprospieva tak to skus riesit lekarom

buckeye
8. aug 2016

@danja121 tak potom tie mensie davky, ak ma problem so stolicou, nejake testy na laktozu robene boli?

danja121
8. aug 2016

no on mi nespinka po tom arku.. odgrgne si a nespi,, akokeby bol stale hladny.. ja skusim ten confotr..dakujem velmi pekne..

danja121
8. aug 2016

@buckeye nie neboli..no teraz ked pojdeme na poradnu chcem poziadat....a mensie davky confortu mislis?

buckeye
8. aug 2016

@danja121 mensie davky krmenia vo vseobecnosti ale castejsie, neviem kolko davas, ale mozno je to vela, tak davat na jendu davku menej ale castejsie

danja121
8. aug 2016

@buckeye sense aha,chapem..no dakujem..pomohli ste mi znizit moje napetie myslenia heh,, uz teraz ked treba ist spat mam chut sa smiat...

Strana
z2