Zápach stolice pri zmene umelého mlieka
Ahojte prešli sme z Nutrilonu AR na BEBU AR z Nutrilonu mala dcérka kolíky tak preto. Ale od pondelka má BEBU a strašne jej stolica zapácha pripomína mi to taku hnilobu a má ju aj tmavozelenú.inak nieje žiaden problém dcérka je kludná po napapaní neplče ani nič. Stretla ste sa s tým niektorá?.
@luci862 moja dcérka bola od začiatku na umelom mliečku. Stolicu mala tmavozelenú až do prvých príkrmov. Ale bruško ju nebolelo a prosperovala, tak sme to podľa pediatričky nemali riešiť.
Za mňa zápach nie je ok a niekedy zmena mlieka urobí zlotu. Teraz kľudná môže byť, o týždeň u nie.
@danielahamar to je pravda, ale stale to znamena, ze to bude riesit o tyzden. Tak, ako dieta moze o tyzden zacat byt nekludne, moze o tyzden uz stolica smrdiet “normalne”, traviaci trakt potrebuje cas na to, aby mal sancu si zvyknut na zmenu.
Jedno moje dvojčiatko to malo, malá mala predpísanú bebu, ale kvôli tomu smradu som prešla na HiPP, ktorý všetky 3 moje deti dobre tolerovali. Ten smrad sme už našťastie nemali. Podobný sme zažili, až keď dostala salmonelu.

Dcerka je kludna = neries. Je to, s prepacenim, ho*no a to proste smrdi, rozne. Tmavozelena stolica je pri Bebe bezna, sposobuje ju zelezo. Keby bol problem, dieta by ti to dalo najavo.