icon

Zapáchajúci moč a zelená stolica u 4-týždňového bábätka

Včera o 08:08

Dobry deň prosím vás je to pohode ked 4 týždňové bábätko cika akoby zapachajuci moč , aj prdiky ma dosť zapachajuce velmi ,a stolicu ma zelenú niekedy 4 krat za den .
Dojkrmujem s umelým mliekom Beba art na grckanie

anonym_6bd2ef
Včera o 08:37

Nie je moč veľmi tmavý? Má dosť pocikaných plienok za deň? (Necítiš iba typický pach pocikanej plienky?) Prdíky aj zelená stolica pri UM je v poriadku.

kiki68
Včera o 09:11

@anonym_autor niektore plienky strasne pachnu, ale nasa mala tiez v tom case take pachnuce plienky sem tam, hlavne rano. A vela mocu. Nic jej ale nebolo. Teraz uz to nema v 6 mes. Ci sa nieco menilo… neviem, ale lekar nic nenasiel ani na sono obliciek

anonym_ca662b
Včera o 09:15

@anonym_autor dolezita je farba mocu, je tmavy alebo svetly ? Pije babatko dostatocne ? Je inak spokojne, kludne ? Zelena stolica byva ok, UM ma viac zeleza. Inak staci aj ze je stolica dlhsie v plienke tiez vplyvom vzduchu zozelena. Ale byva to, mojim tiez tak vyraznejsie bolo niekedy citit plienku, ale bolo to ok. Do tych 3 mesiacov bolo vsetko mozne, kym sa tie creva a babatko adaptovali.

elz1920
Včera o 15:21

Nie prvý raz čítam o zelenej stolici z Beby, tiež sme to u najmenšej mali, strašne smrdela, prešli sme na iné UM a po zápachu ani stopa. Tri deti odchované na HiPP, hovienko ako praženica - také má byť.

anonym_643989
Včera o 17:49

@anonym_autor z beby ar malo moje dieta stolicu ako keby pojedlo travu z celej luky, otras
Je otazne ci zapacha moc podla mna zapacha mozno aj ta plienka ked je navlhnuta tym mocom