Zapáchajúci moč a zelená stolica u 4-týždňového bábätka
Dobry deň prosím vás je to pohode ked 4 týždňové bábätko cika akoby zapachajuci moč , aj prdiky ma dosť zapachajuce velmi ,a stolicu ma zelenú niekedy 4 krat za den .
Dojkrmujem s umelým mliekom Beba art na grckanie
@anonym_autor niektore plienky strasne pachnu, ale nasa mala tiez v tom case take pachnuce plienky sem tam, hlavne rano. A vela mocu. Nic jej ale nebolo. Teraz uz to nema v 6 mes. Ci sa nieco menilo… neviem, ale lekar nic nenasiel ani na sono obliciek
@anonym_autor dolezita je farba mocu, je tmavy alebo svetly ? Pije babatko dostatocne ? Je inak spokojne, kludne ? Zelena stolica byva ok, UM ma viac zeleza. Inak staci aj ze je stolica dlhsie v plienke tiez vplyvom vzduchu zozelena. Ale byva to, mojim tiez tak vyraznejsie bolo niekedy citit plienku, ale bolo to ok. Do tych 3 mesiacov bolo vsetko mozne, kym sa tie creva a babatko adaptovali.
Nie prvý raz čítam o zelenej stolici z Beby, tiež sme to u najmenšej mali, strašne smrdela, prešli sme na iné UM a po zápachu ani stopa. Tri deti odchované na HiPP, hovienko ako praženica - také má byť.
@anonym_autor z beby ar malo moje dieta stolicu ako keby pojedlo travu z celej luky, otras
Je otazne ci zapacha moc podla mna zapacha mozno aj ta plienka ked je navlhnuta tym mocom

Nie je moč veľmi tmavý? Má dosť pocikaných plienok za deň? (Necítiš iba typický pach pocikanej plienky?) Prdíky aj zelená stolica pri UM je v poriadku.