icon

Zápal dýchacích ciest, teplota a znova soplík, kašeľ

nanip
1. nov 2012

Mamulky, dcérka mala pred týždňom zápal horných dýchacích ciest, bola veľmi zahlienená, brutálny kašel. Najskor jej Dr. dala lieky na kašel + zahlienenie - Bronchicum Elixir S. Lenže neprechádazalo, zapálilo sa jej hrdielko, aj vybehla teplota, tak dostala ATB Cefzil a na tyzden ju vypísala zo školy. V pondelok ráno mala poslednú dávku, tieto dva dni bola v škole a včera poobede sa jej už zase spustil soplik a začala chrchľavo rozprávať. Dnes ráno sa zobudila, že ju bolí veľmi pod uškom, trošku smerom do tváre. Lenže sa jej pretláča stolička, tak som myslela, že z toho. Keď bolelo už moc, dala som jej Nurofen a prestalo. celý deň ale bola poblednutá, nejak extra ani nepapala. No teraz k večeru sa začala sťažovať, že jej je špatne od bruška, z pusinky cítiť dosť výrazný zápach. Keď som jej pozrela hrdielko, má ho zas dosť červené. Teplotu nemá. Už som z toho zúfalá. týždeň pred tým, ako dostala ten zápal, mala zas črevnú virózu. je možné, aby sa jej 3 dni po dobratí ATB zas vrátila choroba? Zajtra ideme k Dr., nech ju pozrie. Ale desím sa toho, že dostane ďalšie ATB a zase ďalší týždeň zo školy doma. Nemávali ste aj vy podobný problém, čo vám pomohlo? ☹

Strana
z2
nanip
autor
2. nov 2012

@lentuska Ahoj. Ďakujem za radu. Ak ťa môžem poprosiť bližšie info, budem rada. V čom spočíva to vyšetrenie? Akú má liečba úspešnosť?

lentuska
2. nov 2012

@nanip
Neviem,ci si niekedy pocula o biorezonancii....toto vysetrenie je jednoduche, neskodne pre zdravie a mozu ho absolvovat deti od 2 rokov, ide len o to, aby tam vydrzalo sediet tych 20-30min. pokial pristroj skenuje jeho telicko. Ty mozes vsetko vidiet na obrazovke PC,. Vysetrenie prebieha asi tak, ze si sadnes na stolicku, nemozes mat ziadne kovove predmety na sebe, sedis vzpriamene s neprekrizenymi nohami. Na hlavu si das take specialne sluchadla, na zaklade ktorych sa skenuje vibracia buniek jednotlivych organov a tieto sluchadla ich zachytavaju (kazdy organ ma zakoncenie v mozgu). Tento pristroj zachytava odchylky a diagnostikuje priciny problemu, nositelov. Na zaklade vysledku ti potom doktorka urci presne zameranu liecbu na problem. Uspesnost je asi vysoka, kedze sa to dostava viacej a viacej do popredia, z mojho osobneho pohladu, chodime tam cela rodina, pol dediny a vsetci znami k tejto doktorke. Objavila ju mama, ani neviem uz ako, kvoli bratovi, ktory bol neustale chory, stale ATB, zvysene pecenove testy atd....a ked som videla ako to prebieha cele vysetrenie, okamzite som sa dala "preskenovat" .-) aj ja, lebo ja som bola taktiez uz zo svojho zdravia zufala....to co nedokazala alergologicka za 16 rokov, ma tato doktorka dala dokopy za par tyzdnov, najskor mi zmizli hemoroidy, prestali bolesti zaludka (diagnostikovala mi helikobaktera, teda krasne sa tu clovek vyhne neprijemnemu vysetreniu na gastre), ustupila senna nadcha, teraz este pracujeme na mojej rozbitej imunite, ale pochopis, ze ked nieco zanedbava clovek 16 rokov, tak potom nemoze cakat zazraky za jeden mesiac....

janulca444
Odpoveď bola odstránená
kaucika
2. okt 2014

Ahojte maminky, viete mi poradit. Maly dostal od dr. Ant cefzil a neviem
Ci to mozem miesat so sirupom proti horucke nurofen? Diky

Strana
z2